Таг: Клиника за инфективни болести

1 3 4 542 / 42 НАПИСИ
КУЈНАТА ВО ЦЕНТАРОТ ЗА ОБУКА НА МВР ВО ИДРИЗОВО ОСТАНУВА ЗАТВОРЕНА ПО ПРВАТА КОНТРОЛА

КУЈНАТА ВО ЦЕНТАРОТ ЗА ОБУКА НА МВР ВО ИДРИЗОВО ОСТАНУВА ЗАТВОРЕНА ПО ПРВАТА КОНТРОЛА

По наредба од Државниот санитарен и здравствен инспекторат кујната и трпезаријата во Центарот за обука на Министерството за внатрешни работи во Идризо ...
ЗА 10 МЕСЕЦИ 33 НОВИ СЛУЧАИ СО ХИВ, ДВАЈЦА ПОЧИНАТИ ОД СИДА

ЗА 10 МЕСЕЦИ 33 НОВИ СЛУЧАИ СО ХИВ, ДВАЈЦА ПОЧИНАТИ ОД СИДА

Двајца починати од СИДА и 33 новодијагностицирани со инфекција од ХИВ вирусот се регистрирани во првите десет месеци од годинава. Проф.Д-р Звонко Миле ...
1 3 4 542 / 42 НАПИСИ