Таг: Клиника за психијатрија

ЗА 30 ОТСТО ЗГОЛЕМЕН БРОЈОТ НА ПАЦИЕНТИ СО ПСИХИЧКИ ПРОБЛЕМИ, ЗА 25 ОТСТО СЛУЧАИТЕ СО СЕМЕЈНО НАСИЛСТВО

ЗА 30 ОТСТО ЗГОЛЕМЕН БРОЈОТ НА ПАЦИЕНТИ СО ПСИХИЧКИ ПРОБЛЕМИ, ЗА 25 ОТСТО СЛУЧАИТЕ СО СЕМЕЈНО НАСИЛСТВО

Пандемијата на вирусот ковид-19 со себе донесе и т. н. пандемија во сенка со последици по менталното здравје. Страв, анксиозност, афективни растројств ...
4.000 ПОВИЦИ НА ТЕЛЕФОНСКИТЕ ЛИНИИ ЗА ПСИХОЛОШКА ПОДДРШКА ПОРАДИ КОРОНАВИРУСОТ

4.000 ПОВИЦИ НА ТЕЛЕФОНСКИТЕ ЛИНИИ ЗА ПСИХОЛОШКА ПОДДРШКА ПОРАДИ КОРОНАВИРУСОТ

Од почетокот на епидемијата на ковид-19 досега, на Клиниката за психијатрија се реализирани 4.000 телефонски повици од граѓани кои имале потреба од пс ...
КЛИНИКАТА ЗА ПСИХИЈАТРИЈА ОБЈАВИ ТЕЛЕФОНИ ЗА ПСИХОЛОШКА ПОДДРШКА НА ЛИЦАТА ВО ИЗОЛАЦИЈА И НА РОДИТЕЛИТЕ НА ДЕЦА ОД ГРАДИНКИ И УЧИЛИШТА

КЛИНИКАТА ЗА ПСИХИЈАТРИЈА ОБЈАВИ ТЕЛЕФОНИ ЗА ПСИХОЛОШКА ПОДДРШКА НА ЛИЦАТА ВО ИЗОЛАЦИЈА И НА РОДИТЕЛИТЕ НА ДЕЦА ОД ГРАДИНКИ И УЧИЛИШТА

Министерството за здравство објави листа на телефони за психолошка поддршка за граѓаниte и ранливи групи на пациенти, во соработка со Клиниката за пси ...
ЗА 40 ОТСТО СЕ ЗГОЛЕМИЛ БРОЈОТ НА ЛЕКУВАНИ ПАЦИЕНТИ СО ДЕПРЕСИЈА ВО ПОСЛЕДНИТЕ 5 ГОДИНИ

ЗА 40 ОТСТО СЕ ЗГОЛЕМИЛ БРОЈОТ НА ЛЕКУВАНИ ПАЦИЕНТИ СО ДЕПРЕСИЈА ВО ПОСЛЕДНИТЕ 5 ГОДИНИ

Хроничниот стрес е основниот иницијатор кој води до појава на депресија, психичка болест, која ако не се лекува може да заврши и со самоубиство. Д-р А ...

ДОЗВОЛЕНО ПУШЕЊЕ

1 Многу е убаво кога има избори. Мислам дека треба да имаме избори секои шест месеци. Ќе ни ги крпат дупките по улиците, ќе ни ставаат клупи, дури и ќ ...
5 / 5 НАПИСИ