Таг: Кока Кола

ВЛАДИМИР КОСИЈЕР НОВ ДИРЕКТОР НА ПИВАРА СКОПЈЕ

ВЛАДИМИР КОСИЈЕР НОВ ДИРЕКТОР НА ПИВАРА СКОПЈЕ

Од први следниот месец на функцијата генерален директор на Пивара Скопје ќе биде Владимир Косијер, соопшти компанијата. Тој доаѓа на местото на Јован ...
ПИВАРА СКОПЈЕ И КОКА КОЛА ЧЕТВРТА ГОДИНА ПО РЕД ГЛОБАЛНИ ЛИДЕРИ ЗА ОДРЖЛИВОСТ

ПИВАРА СКОПЈЕ И КОКА КОЛА ЧЕТВРТА ГОДИНА ПО РЕД ГЛОБАЛНИ ЛИДЕРИ ЗА ОДРЖЛИВОСТ

Пивара Скопје и останатите членки на Кока Кола ХБЦ групацијата четврти пат по ред се прогласени за глобален лидер за одржлив развој и заштита на живот ...
И КУМАНОВО ДОБИ АКТИВНА ЗОНА ОД КОКА-КОЛА И ПИВАРА СКОПЈЕ

И КУМАНОВО ДОБИ АКТИВНА ЗОНА ОД КОКА-КОЛА И ПИВАРА СКОПЈЕ

Во Куманово вчера беше отворена седмата „Кока-кола активна зона“, како продолжение на долгорочниот проект на Пивара Скопје и компанијата Кока-Кола, со ...
ШТИП ДОБИ АКТИВНА ЗОНА ПОДАРОК ОД КОКА КОЛА И ПИВАРА СКОПЈЕ

ШТИП ДОБИ АКТИВНА ЗОНА ПОДАРОК ОД КОКА КОЛА И ПИВАРА СКОПЈЕ

Штип доби рекреативно-спортска зона, односно „Кока Кола активна зона“, која е донација од Пивара и компанијата Кока Кола, соопшти компанијата. Од Пива ...
КОКА КОЛА ДОНИРА ПЕТ ПАРКИРАЛИШТА ЗА ВЕЛОСИПЕДИ ВО СКОПЈЕ

КОКА КОЛА ДОНИРА ПЕТ ПАРКИРАЛИШТА ЗА ВЕЛОСИПЕДИ ВО СКОПЈЕ

Кај фонтаната во Градски парк, денеска беше пуштено во употреба првото од петте паркиралишта за велосипеди кои ги донира Пивара Скопје во соработка со ...
5 / 5 НАПИСИ