Таг: колекторски систем

СО НОВАТА САНАЦИЈА, КОЛЕКТОРОТ ЗА ЗАШТИТА НА ОХРИДСКОТО ЕЗЕРО БЕЗ ПРОБЛЕМИ ЌЕ РАБОТИ УШТЕ 20 ГОДИНИ

СО НОВАТА САНАЦИЈА, КОЛЕКТОРОТ ЗА ЗАШТИТА НА ОХРИДСКОТО ЕЗЕРО БЕЗ ПРОБЛЕМИ ЌЕ РАБОТИ УШТЕ 20 ГОДИНИ

Со последните интервенции на колекторот за заштита на Охридското Езеро, што ги врши фирмата „Еко-Тим”, тој без проблеми ќе работи во наредниве дваесет ...
ПОЧНА ЧИСТЕЊЕТО НА ОХРИДСКИОТ КОЛЕКТОРСКИ СИСТЕМ КОЈ СО ГОДИНИ БЕШЕ ЗАТНАТ

ПОЧНА ЧИСТЕЊЕТО НА ОХРИДСКИОТ КОЛЕКТОРСКИ СИСТЕМ КОЈ СО ГОДИНИ БЕШЕ ЗАТНАТ

Како што беше најавено, на почетокот на 2020 година почна чистењето на затнатиот колектор за заштита на Охридското Езеро од отпадни и загадени води. ...
ВЛАДАТА СО 183 МИЛИОНИ ДЕНАРИ ЌЕ ГО САНИРА КОЛЕКТОРСКИОТ СИСТЕМ НА ОХРИДСКО ЕЗЕРО

ВЛАДАТА СО 183 МИЛИОНИ ДЕНАРИ ЌЕ ГО САНИРА КОЛЕКТОРСКИОТ СИСТЕМ НА ОХРИДСКО ЕЗЕРО

Владата обезбеди 183 милиони денари за санација на колекторскиот систем за заштита на Охридското Езеро од отпадни и загадени води, кој се наоѓа во мно ...
ЗА ЕДНА И ПОЛ ГОДИНА ВАРДАР ЌЕ ДОБИЕ КОЛЕКТОРИ ЗА ОТПАДНИ ВОДИ

ЗА ЕДНА И ПОЛ ГОДИНА ВАРДАР ЌЕ ДОБИЕ КОЛЕКТОРИ ЗА ОТПАДНИ ВОДИ

До февруари 2020 година Скопје ќе добие колектори за третман на отпадните води во реката Вардар. Министерството за животна средина со средства од Евро ...
СО ЕВРОПСКИ ПАРИ ВО СКОПЈЕ СЛЕДНИОТ МЕСЕЦ ПОЧНУВА ИЗГРАДБА НА КОЛЕКТОРСКИОТ СИСТЕМ ЗА ОТПАДНИ ВОДИ

СО ЕВРОПСКИ ПАРИ ВО СКОПЈЕ СЛЕДНИОТ МЕСЕЦ ПОЧНУВА ИЗГРАДБА НА КОЛЕКТОРСКИОТ СИСТЕМ ЗА ОТПАДНИ ВОДИ

Следниот месец ќе почне изградба на колекторскиот систем во Скопје, со кој ќе се собираат отпадните води кои сега директно се испупштаат во Вардар. Из ...
БИТОЛА ЌЕ БАРА НОРВЕШКА ДА ПЛАТИ ЗА ДА СЕ ИСЧИСТАТ ФЕКАЛИИТЕ НА ПЕЛИСТЕР

БИТОЛА ЌЕ БАРА НОРВЕШКА ДА ПЛАТИ ЗА ДА СЕ ИСЧИСТАТ ФЕКАЛИИТЕ НА ПЕЛИСТЕР

Хотелот „Молика“ и другите објекти во националниот парк Пелистер со отпадните фекални води се справуваат со септички јами, зашто во изминатите 12 годи ...
6 / 6 НАПИСИ