Таг: Комисија за спречување и заштита од дискриминација

ТРУДНИЦА ОБВИНУВА ДЕКА ГИНЕКОЛОГИЈА ЧАИР ПРИМАЛА НЕЗАКАЖАНИ МАКЕДОНКИ И АЛБАНКИ, А НЕЈЗЕ ВО ЛОША СОСТОЈБА ЈА ОСТАВИЛЕ ПОСЛЕДНА ЗАТОА ШТО Е РОМКА

ТРУДНИЦА ОБВИНУВА ДЕКА ГИНЕКОЛОГИЈА ЧАИР ПРИМАЛА НЕЗАКАЖАНИ МАКЕДОНКИ И АЛБАНКИ, А НЕЈЗЕ ВО ЛОША СОСТОЈБА ЈА ОСТАВИЛЕ ПОСЛЕДНА ЗАТОА ШТО Е РОМКА

Со 183 решени случаи за дискриминација, за половина година откако работи со минимални и ограничени финансии од државата, Комисијата за спречување и за ...
СЕ УКИНУВААТ СУДСКИТЕ ТРОШОЦИ ЗА ГРАЃАНИТЕ КОИ ЌЕ БАРААТ ЗАШТИТА ОД ДИСКРИМИНАЦИЈА

СЕ УКИНУВААТ СУДСКИТЕ ТРОШОЦИ ЗА ГРАЃАНИТЕ КОИ ЌЕ БАРААТ ЗАШТИТА ОД ДИСКРИМИНАЦИЈА

Граѓаните кои ќе поведат судска постапка за заштита од дискриминација ќе бидат ослободени од судски трошоци, предвидуваат измените и дополнувањата на ...
2 / 2 НАПИСИ