Таг: конференција

1 2 3 10 / 25 НАПИСИ
СВЕТОТ ЌЕ БИДЕ ПОТОПОЛ ЗА ТРИ СТЕПЕНИ ДО КРАЈ НА ВЕКОВ, ВЕЛАТ ГЕРМАНСКИТЕ КЛИМАТОЛОЗИ

СВЕТОТ ЌЕ БИДЕ ПОТОПОЛ ЗА ТРИ СТЕПЕНИ ДО КРАЈ НА ВЕКОВ, ВЕЛАТ ГЕРМАНСКИТЕ КЛИМАТОЛОЗИ

Германските климатолози предупредуваат дека последиците од климатските промени ќе имаат огромно влијание врз животот на Земјата, посочувајќи го рекорд ...
МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК Е ФАКТ И ПРЕДИЗВИК ЗА СВЕТСКАТА НАУКА, КАЖАА НА 50. МЕЃУНАРОДНА НАУЧНА КОНФЕРЕНЦИЈА ВО ОХРИД

МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК Е ФАКТ И ПРЕДИЗВИК ЗА СВЕТСКАТА НАУКА, КАЖАА НА 50. МЕЃУНАРОДНА НАУЧНА КОНФЕРЕНЦИЈА ВО ОХРИД

Македонскиот јазик е факт и предизвик за светската наука, тој е стожер на нашата нација и држава. Македонскиот јазик се зборува на сите континетни, а ...
МНР ГИ ДОСТАВИ ДО АНТИКОРУПЦИСКА И ОБВИНИТЕЛСТВОТО ДОКУМЕНТИТЕ ЗА ТЕНДЕРОТ ОД 1,8 МИЛИОНИ ЕВРА КОЈ ГО ДОБИ ДОНАТОР НА ДУИ

МНР ГИ ДОСТАВИ ДО АНТИКОРУПЦИСКА И ОБВИНИТЕЛСТВОТО ДОКУМЕНТИТЕ ЗА ТЕНДЕРОТ ОД 1,8 МИЛИОНИ ЕВРА КОЈ ГО ДОБИ ДОНАТОР НА ДУИ

Министерството за надворешни работи (МНР) ја достави до Антикорупциската комисија и Обвинителството документацијата за тендерот од 1,8 милиони евра шт ...
ОД МЕДИУМИТЕ ДОЗНАВ ДЕКА ФИРМАТА Е ДОНАТОР НА ДУИ И НЕ БЕВ СРЕЌЕН ЗА ТОА, ВЕЛИ ОСМАНИ ЗА ТЕНДЕРОТ ОД 1,8 МИЛИОНИ ЕВРА ЗА КОНФЕРЕНЦИЈАТА НА ОБСЕ ВО СКОПЈЕ

ОД МЕДИУМИТЕ ДОЗНАВ ДЕКА ФИРМАТА Е ДОНАТОР НА ДУИ И НЕ БЕВ СРЕЌЕН ЗА ТОА, ВЕЛИ ОСМАНИ ЗА ТЕНДЕРОТ ОД 1,8 МИЛИОНИ ЕВРА ЗА КОНФЕРЕНЦИЈАТА НА ОБСЕ ВО СКОПЈЕ

Министерот за надворешни работи Бујар Османи вели дека не знаел оти фирмата „Еуровиа“, која го доби тендерот од 1,8 милиони евра за министерската конф ...
ФИРМАТА ШТО Е ДОНАТОР НА ДУИ ИМАЛА НАЈЕВТИНА ПОНУДА ОД 1,8 МИЛИОНИ ЕВРА НА ТЕНДЕРОТ ЗА КОНФЕРЕНЦИЈАТА НА ОБСЕ, ВЕЛАТ ОД МНР

ФИРМАТА ШТО Е ДОНАТОР НА ДУИ ИМАЛА НАЈЕВТИНА ПОНУДА ОД 1,8 МИЛИОНИ ЕВРА НА ТЕНДЕРОТ ЗА КОНФЕРЕНЦИЈАТА НА ОБСЕ, ВЕЛАТ ОД МНР

Градежната фирма „Еуровиа“ од Желино, која е донатор на ДУИ, имала најевтина понуда на тендерот за преадаптација на спортскиот центар „Борис Трајковск ...
СВЕТСКИ АРХИТЕКТИ ВО СКОПЈЕ НА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА 60 ГОДИНИ ОД ЗЕМЈОТРЕСОТ И 110 ГОДИНИ ОД РАЃАЊЕТО НА КЕНЗО ТАНГЕ

СВЕТСКИ АРХИТЕКТИ ВО СКОПЈЕ НА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА 60 ГОДИНИ ОД ЗЕМЈОТРЕСОТ И 110 ГОДИНИ ОД РАЃАЊЕТО НА КЕНЗО ТАНГЕ

Реномирани архитекти, научници и истражувачи од Јапонија, Холандија, Грција, Италија, Полска и САД денес и утре во Скопје ќе разговараат за поуките од ...
ВАКА ВЕЌЕ НЕ МОЖЕ, КАЖА ВИЦЕПРЕМИЕРКАТА ГРКОВСКА НА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА КОРУПЦИЈА

ВАКА ВЕЌЕ НЕ МОЖЕ, КАЖА ВИЦЕПРЕМИЕРКАТА ГРКОВСКА НА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА КОРУПЦИЈА

Вицепремиерката за добро владеење Славица Грковска вели дека доаѓа време кога секој ќе полага испит за политичка зрелост и оние кои нема да го положат ...
НИ ТРЕБААТ ПОМАЛКУ ДРЕГ КРАЛИЦИ, А ПОВЕЌЕ ЧАК НОРИС, ИМ КАЖА ОРБАН НА АМЕРИКАНСКИТЕ КОНЗЕРВАТИВЦИ

НИ ТРЕБААТ ПОМАЛКУ ДРЕГ КРАЛИЦИ, А ПОВЕЌЕ ЧАК НОРИС, ИМ КАЖА ОРБАН НА АМЕРИКАНСКИТЕ КОНЗЕРВАТИВЦИ

Унгарскиот премиер Виктор Орбан негираше дека е расист, но ги повтори своите антигеј ставови во говорот на конференцијата на американските конзерватив ...
КРЕАТОРИТЕ НА ОХРИДСКИОТ И ПРЕСПАНСКИОТ ДОГОВОР ЌЕ СЕ СРЕТНАТ ИДНАТА НЕДЕЛА  ВО ОХРИД И ОТЕШОВО НА ГОЛЕМА КОНФЕРЕНЦИЈА

КРЕАТОРИТЕ НА ОХРИДСКИОТ И ПРЕСПАНСКИОТ ДОГОВОР ЌЕ СЕ СРЕТНАТ ИДНАТА НЕДЕЛА  ВО ОХРИД И ОТЕШОВО НА ГОЛЕМА КОНФЕРЕНЦИЈА

Наредната недела, на 1 и 2 јули, во Охрид и Отешево ќе се одржи голема меѓународна конференција со високи гости од Европската унија и САД, на која ќе ...
ЗАЕДНИЧКО СПРАВУВАЊЕ СО КОРУПЦИЈАТА ЌЕ МУ ДОНЕСЕ ПРОСПЕРИТЕТ НА ЦЕЛИОТ ЗАПАДЕН БАЛКАН, КАЖАА НА КОНФЕРЕНЦИЈА ВО ОХРИД

ЗАЕДНИЧКО СПРАВУВАЊЕ СО КОРУПЦИЈАТА ЌЕ МУ ДОНЕСЕ ПРОСПЕРИТЕТ НА ЦЕЛИОТ ЗАПАДЕН БАЛКАН, КАЖАА НА КОНФЕРЕНЦИЈА ВО ОХРИД

Спречувањето на корупцијата во јавните набавки е еден од главните приоритети во процесот на пристапување кон Европската Унија и економскиот напредок н ...
1 2 3 10 / 25 НАПИСИ