Таг: концесионери

ТРИНАЕСЕТ ОХРИДСКИ ПЛАЖИ ДОБИЈА КОНЦЕСИЈА, ЌЕ БИДАТ УРЕДЕНИ СО ШАНКОВИ И ЛЕЖАЛКИ, НО НЕ СМЕЕ ДА СЕ ПОСТАВУВААТ ПЛАТФОРМИ ВО ВОДАТА

ТРИНАЕСЕТ ОХРИДСКИ ПЛАЖИ ДОБИЈА КОНЦЕСИЈА, ЌЕ БИДАТ УРЕДЕНИ СО ШАНКОВИ И ЛЕЖАЛКИ, НО НЕ СМЕЕ ДА СЕ ПОСТАВУВААТ ПЛАТФОРМИ ВО ВОДАТА

Тринаесет охридски плажи ќе бидат уредени со урбана опрема, шанкови, лежалки, маси и столици, согласно Програмата за измена и дополнување на Годишната ...
ЕДНА ОД НАЈДОХОДОВНИТЕ ГРАНКИ ВО МАКЕДОНИЈА – РУДАРСТВОТО ГО ОДБЕЛЕЖУВА СВОЈОТ ДЕН 28 АВГУСТ, СО РУДНИЦИТЕ СТОПАНИСУВААТ СТРАНСКИ КОМПАНИИ КОИ ВРАБОТУВААТ ОКОЛУ 2.200 ЛИЦА

ЕДНА ОД НАЈДОХОДОВНИТЕ ГРАНКИ ВО МАКЕДОНИЈА – РУДАРСТВОТО ГО ОДБЕЛЕЖУВА СВОЈОТ ДЕН 28 АВГУСТ, СО РУДНИЦИТЕ СТОПАНИСУВААТ СТРАНСКИ КОМПАНИИ КОИ ВРАБОТУВААТ ОКОЛУ 2.200 ЛИЦА

Една од водечките стопански гранки во Македонија отсекогаш била и сè уште е рударството. Уште во првите години од своето дамнешно постоење, рударствот ...
СПАСУВАЧИ НА ЦРВЕН КРСТ ПАТРОЛИРААТ НА ПЛАЖИТЕ ВО ОХРИД КОИ БЕА СРУШЕНИ И ОСТАНАА БЕЗ КОНЦЕСИОНЕРИ

СПАСУВАЧИ НА ЦРВЕН КРСТ ПАТРОЛИРААТ НА ПЛАЖИТЕ ВО ОХРИД КОИ БЕА СРУШЕНИ И ОСТАНАА БЕЗ КОНЦЕСИОНЕРИ

Плажите на охридско-струшката ривиера, кои по рушењето на дивопоставените објекти останаа без концесионери, се безбедни за капачите. Тим спасители на ...
OСТАНАВМЕ БЕЗ ДОМАШНИ АВИОКОМПАНИИ, А ЌЕ СЕ РАЗБЕГААТ И РЕГУЛАРНИТЕ ПОРАДИ ФАВОРИЗИРАЊЕТО НА НИСКОТАРИФНИТЕ, ПРЕДУПРЕДУВА ПИЛОТОТ ВЕТЕРАН ЧАЧКИРОВ

OСТАНАВМЕ БЕЗ ДОМАШНИ АВИОКОМПАНИИ, А ЌЕ СЕ РАЗБЕГААТ И РЕГУЛАРНИТЕ ПОРАДИ ФАВОРИЗИРАЊЕТО НА НИСКОТАРИФНИТЕ, ПРЕДУПРЕДУВА ПИЛОТОТ ВЕТЕРАН ЧАЧКИРОВ

Македонските авиокомпании, пред сè „Палер Македонија“ и „МАТ“, ги пренесуваа патниците до нивните директни дестинации без ничија поткрепа и поддршка и ...
4 / 4 НАПИСИ