Таг: кордон

ДЕМОНСТРАНТИТЕ ГО ПРОБИЈА ПОЛИЦИСКИОТ КОРДОН, ВЛЕГОА ВО ДВОРОТ НА ВЛАДАТА И УШТЕ СКАНДИРААТ ПРЕД ПЛАТОТО, ДЕЛ  ПРОТЕСТИРА И ПРЕД СОБРАНИЕТО

ДЕМОНСТРАНТИТЕ ГО ПРОБИЈА ПОЛИЦИСКИОТ КОРДОН, ВЛЕГОА ВО ДВОРОТ НА ВЛАДАТА И УШТЕ СКАНДИРААТ ПРЕД ПЛАТОТО, ДЕЛ ПРОТЕСТИРА И ПРЕД СОБРАНИЕТО

Дел од демонстрантите против францускиот предлог за кревање на ветото на Бугарија кон Македонија, вечерва го пробија полицискиот кордон и влегоа во дв ...
ПОЛИЦИЈАТА СЕ ПОВЛЕЧЕ, ДЕМОНСТРАНТКИ СО КАРМИН ОСТАВААТ ПОРАКИ НА ВРАТАТА НА МИНИСТЕРСТВО ЗА ФИНАНСИИ

ПОЛИЦИЈАТА СЕ ПОВЛЕЧЕ, ДЕМОНСТРАНТКИ СО КАРМИН ОСТАВААТ ПОРАКИ НА ВРАТАТА НА МИНИСТЕРСТВО ЗА ФИНАНСИИ

Демонстрантки во мини здолништа и на штикли се доближија до вратата на Министерството за финансии откако кордонот полицајци се повлече и дозволи прист ...
ЧАТАЛОТ ГО ПРОБИ КОРДОНОТ, ОБОЕНА ФАСАДАТА НА МИНИСТЕРСТВО ЗА ФИНАНСИИ

ЧАТАЛОТ ГО ПРОБИ КОРДОНОТ, ОБОЕНА ФАСАДАТА НА МИНИСТЕРСТВО ЗА ФИНАНСИИ

Чаталот ја погоди и барокната фасада на Министерството за финансии. Преку преминот зад Градски ѕид, во близина на кафулето „Корзо“, специјалната едини ...
ОЛИВЕР СПАСОВСКИ ГО ПРОБИВА КОРДОНОТ ПОЛИЦАЈЦИ – НАПНАТО ОКОЛУ МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ФИНАНСИИ

ОЛИВЕР СПАСОВСКИ ГО ПРОБИВА КОРДОНОТ ПОЛИЦАЈЦИ – НАПНАТО ОКОЛУ МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ФИНАНСИИ

Воден топ и оклопно возило поставени на улица Македонија покрај градилиштата за новите барокни згради, го пресекоа патот на Шарената револуција кон Ми ...
НАЈМАСОВНИОТ ПРОТЕСТ НА ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА ЗАВРШИ СО НЕУСПЕШЕН ОБИД ДА СЕ УРНЕ ПРОМЕТЕЈ

НАЈМАСОВНИОТ ПРОТЕСТ НА ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА ЗАВРШИ СО НЕУСПЕШЕН ОБИД ДА СЕ УРНЕ ПРОМЕТЕЈ

Споменикот на Прометеј во паркот „Жена-борец“ повеќе не е под опсада. Прво се разотидоа демонстрантите, а по нив се повлече и полицијата. Активисти ...
ПОЛИЦИЈАТА СТАВЕНА ВО СЕНДВИЧ ОД ДЕМОНСТРАНТИ ВО „ЖЕНА-ПАРК“

ПОЛИЦИЈАТА СТАВЕНА ВО СЕНДВИЧ ОД ДЕМОНСТРАНТИ ВО „ЖЕНА-ПАРК“

Полицијата во паркот „Жена-борец“ е во сендвич од демонстранти. Кордон полицајци е поставен околу споменикот на Прометеј, а пред нив, на булеварот и з ...
БРИТАНСКА И ГЕРМАНСКА ТЕЛЕВИЗИЈА СО ШАРЕНИТЕ РЕВОЛУЦИОНЕРИ

БРИТАНСКА И ГЕРМАНСКА ТЕЛЕВИЗИЈА СО ШАРЕНИТЕ РЕВОЛУЦИОНЕРИ

Заврши протестот на шарената револуција во Скопје. Демонстрантите ја обоија Портата и држеа говори пред Собрание.  Првпат од почетокот на Шарената рев ...
7 / 7 НАПИСИ