Таг: Коридор 10

СЕ ПРЕВРТЕ ТОВАРЕН ВОЗ КАЈ КУМАНОВСКО РОМАНОВЦЕ, ОШТЕТЕНИ 250 МЕТРИ ПРУГА ОД КОРИДОРОТ 10

СЕ ПРЕВРТЕ ТОВАРЕН ВОЗ КАЈ КУМАНОВСКО РОМАНОВЦЕ, ОШТЕТЕНИ 250 МЕТРИ ПРУГА ОД КОРИДОРОТ 10

250 метри шини од железничката пруга Скопје - Куманово, која е дел од Коридорот 10, е оштетена откако утринава товарен воз се превртел во кумановското ...
10.200 КАРТИЧКИ И УРЕДИ ЗА ЕЛЕКТРОНСКА НАПЛАТА НА ПАТАРИНИТЕ КУПЕНИ ЗА 3 МЕСЕЦИ

10.200 КАРТИЧКИ И УРЕДИ ЗА ЕЛЕКТРОНСКА НАПЛАТА НА ПАТАРИНИТЕ КУПЕНИ ЗА 3 МЕСЕЦИ

Во првите три месеци откако на патарините на Кородорот 10 e воведена електронска наплата, продадени се 10.200 бесконтактни смарт-картички и уреди за е ...
ЕЛЕКТРОНСКАТА НАПЛАТА НА ПАТАРИНА СТАРТУВА ОД РОМАНОВЦЕ ВО МАРТ

ЕЛЕКТРОНСКАТА НАПЛАТА НА ПАТАРИНА СТАРТУВА ОД РОМАНОВЦЕ ВО МАРТ

Електронска наплата на патната такса ќе почне да се применува од март годинава на наплатната станица кај Романовце. Зоран Китанов, директор на Јавното ...
ДЕСЕТ РЕНОВИРАНИ ЖЕЛЕЗНИЧКИ СТАНИЦИ ЕДНА ГОДИНА СЕ ЗАТВОРЕНИ ОТИ НЕМА ТЕХНИЧКИ ПРИЕМ

ДЕСЕТ РЕНОВИРАНИ ЖЕЛЕЗНИЧКИ СТАНИЦИ ЕДНА ГОДИНА СЕ ЗАТВОРЕНИ ОТИ НЕМА ТЕХНИЧКИ ПРИЕМ

Десетина реконструирани железнички станици на Коридорот 10 една година стојат затворени оти Македонски железници-инфраструктура не побарала технички п ...
ПАТАРИНАТА РОМАНОВЦЕ ЌЕ ПРОРАБОТИ ВО АПРИЛ 2017

ПАТАРИНАТА РОМАНОВЦЕ ЌЕ ПРОРАБОТИ ВО АПРИЛ 2017

И оваа сезона нема да се користи новата наплатна станица Романовце на автопатот Куманово-Скопје, бидејќи ќе биде готова дури во април, 2017. Како што ...
5 / 5 НАПИСИ