Таг: коридор 8 и 10

ЗАКОНИТЕ ПОВРЗАНИ СО АВТОПАТИШТАТА ЌЕ СЕ НОСАТ СО ЕВРОПСКО ЗНАМЕНЦЕ, КАЖА ГРУБИ

ЗАКОНИТЕ ПОВРЗАНИ СО АВТОПАТИШТАТА ЌЕ СЕ НОСАТ СО ЕВРОПСКО ЗНАМЕНЦЕ, КАЖА ГРУБИ

Законите за четирите автопатишта од коридорите 8 и 10д ќе се носат со европско знаменце. Вицепремиерот Артан Груби кажа дека поради очигледната блокад ...
НЕКА СЕ ПРИЈАВИ АКО ИМА СОМНЕЖИ, РЕЧЕ КОВАЧЕВСКИ ЗА НАДЗОРОТ НА АВТОПАТИШТАТА ОД КОРИДОРОТ 8 И 10 КОЈ Е ВМЕШАН ВО КОРУПЦИСКИ СКАНДАЛ ВО ЕРМЕНИЈА

НЕКА СЕ ПРИЈАВИ АКО ИМА СОМНЕЖИ, РЕЧЕ КОВАЧЕВСКИ ЗА НАДЗОРОТ НА АВТОПАТИШТАТА ОД КОРИДОРОТ 8 И 10 КОЈ Е ВМЕШАН ВО КОРУПЦИСКИ СКАНДАЛ ВО ЕРМЕНИЈА

Доколку има какви било сомневања за интегритетот на вработени, подизведувачи, субконтрактори во овој најголем инфраструктурен проект, секој може тоа д ...
2 / 2 НАПИСИ