Таг: Козјак

РИБОЛОВЦИ ЌЕ МУ ОДДАДАТ ПОЧИТ НА АКТЕРОТ ВАНЧО ПЕТРУШЕВСКИ СО МИНИОЛИМПИЈАДА ВО РИБОЛОВ

РИБОЛОВЦИ ЌЕ МУ ОДДАДАТ ПОЧИТ НА АКТЕРОТ ВАНЧО ПЕТРУШЕВСКИ СО МИНИОЛИМПИЈАДА ВО РИБОЛОВ

Здружението на рекреативни риболовци „Рибарски приказни“ од Скопје ќе организира Миниолимпијада во риболов во чест на неодамна починатиот актер Ванчо ...
МАРС, МЛЕЧЕН ПАТ И ПЕРСЕИДИ – МЕТЕОРСКО ШОУ НА НЕБОТО НАД КОЗЈАК (ФОТОГАЛЕРИЈА)

МАРС, МЛЕЧЕН ПАТ И ПЕРСЕИДИ – МЕТЕОРСКО ШОУ НА НЕБОТО НАД КОЗЈАК (ФОТОГАЛЕРИЈА)

За да гледате метеорски дожд, астрономски феномен кој секоја година е најизразен во првата половина на август, мора да излезете од населено место, но ...
ВО ГОЛЕМА АКЦИЈА ЗА ЧИСТЕЊЕ НА ЕЗЕРОТО КОЗЈАК СЕ ПРИКЛУЧИЈА И МАКРАДУЛИ И СЛОВАЧКИОТ АМБАСАДОР

ВО ГОЛЕМА АКЦИЈА ЗА ЧИСТЕЊЕ НА ЕЗЕРОТО КОЗЈАК СЕ ПРИКЛУЧИЈА И МАКРАДУЛИ И СЛОВАЧКИОТ АМБАСАДОР

Туристичката населба Близанско беше централен пункт на денешната акција за чистење на езерото Козјак, кое се реализираше по повод одбележување на Дено ...
НАД ИЛЈАДА МАСКИ НА ВЕВЧАНСКИОТ КАРНЕВАЛ

НАД ИЛЈАДА МАСКИ НА ВЕВЧАНСКИОТ КАРНЕВАЛ

Вевчанскиот карневал почна денеска со поворка на повеќе од илјада маскирани василичари од вевчанските маала, кои се споија на плоштадот пред зградата ...
4 / 4 НАПИСИ