Таг: кралица Елизабета

ЈАЈЦЕ И ЛОНДОН

ЈАЈЦЕ И ЛОНДОН

1 Случајноста сакаше за време на прославата на 70-годишнината на НАТО да се најдам во Вашингтон. Баш дента кога македонското знаме се развеа пред Баки ...
ОБЈАВЕНИ ПРВИТЕ ФОТОГРАФИИ НА НОВОРОДЕНИОТ ПРИНЦ ВО БРИТАНСКОТО КРАЛСКО СЕМЕЈСТВО

ОБЈАВЕНИ ПРВИТЕ ФОТОГРАФИИ НА НОВОРОДЕНИОТ ПРИНЦ ВО БРИТАНСКОТО КРАЛСКО СЕМЕЈСТВО

Британското кралско семејство ги објави првите две официјални фотографии од новородениот принц Луис рано во недела наутро. Луис кој е петти во редо ...
2 / 2 НАПИСИ