Таг: криминалци

ПО АМБАСАДОРКАТА БРНЗ, И ДРЖАВНИОТ ОБВИНИТЕЛ ЈОВЕСКИ ПОБАРА МВР ДА ГО ОБЕЗБЕДИ СИСТЕМОТ ЗА ИЗДАВАЊЕ ПАСОШИ, ОТКАКО СЕ УТВРДИ ДЕКА КОЈ СТАСАЛ ВЛЕГУВАЛ ВО СИСТЕМОТ И КРАДЕЛ ИДЕНТИТЕТИ НА ЛУЃЕ

ПО АМБАСАДОРКАТА БРНЗ, И ДРЖАВНИОТ ОБВИНИТЕЛ ЈОВЕСКИ ПОБАРА МВР ДА ГО ОБЕЗБЕДИ СИСТЕМОТ ЗА ИЗДАВАЊЕ ПАСОШИ, ОТКАКО СЕ УТВРДИ ДЕКА КОЈ СТАСАЛ ВЛЕГУВАЛ ВО СИСТЕМОТ И КРАДЕЛ ИДЕНТИТЕТИ НА ЛУЃЕ

По американската амбасадорка Кејт Брнз која на денешната средба на министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски му нагласи дека е многу важно да го ...
3 Х СЈО

3 Х СЈО

1 Ние навистина мора да сме лудаци ако чекаме исход од ова што сега се нарекува „преговори за новиот Закон за Јавно обвинителство“. Море работни групи ...
И БЛИСКИТЕ НА КРИМИНАЛЦИТЕ ВО БЕГСТВО ТРЕБА ТАЈНО ДА СЕ СЛЕДАТ, БАРААТ ОБВИНИТЕЛИТЕ

И БЛИСКИТЕ НА КРИМИНАЛЦИТЕ ВО БЕГСТВО ТРЕБА ТАЈНО ДА СЕ СЛЕДАТ, БАРААТ ОБВИНИТЕЛИТЕ

Тимот во МВР за потрага по бегалци од законот, со кратенка на англиски ФАСТ, преку кој што обвинители и судии од светот се обраќаат до овдешни обвинит ...
ГЛУПАВО ОДЕЊЕ

ГЛУПАВО ОДЕЊЕ

1 Добро бе, и тој Зврлевски. Што човек ќе беше? Срам малку да имаше? Малку непријатно да му станеше. Со што ли го држат, што ли му знаат, што имаат за ...
ИМАМЕ ДОКАЗИ ДЕКА НАПАЃАЧИТЕ НА СОБРАНИЕТО СЕ ВРАБОТЕНИ ВО ЈАВНА  АДМИНИСТРАЦИЈА, КРИМИНАЛЦИ И УБИЈЦИ, ТВРДИ СДСМ И ПОКАЖА СЛИКИ

ИМАМЕ ДОКАЗИ ДЕКА НАПАЃАЧИТЕ НА СОБРАНИЕТО СЕ ВРАБОТЕНИ ВО ЈАВНА  АДМИНИСТРАЦИЈА, КРИМИНАЛЦИ И УБИЈЦИ, ТВРДИ СДСМ И ПОКАЖА СЛИКИ

  „Од снимките, граѓаните масовно ги препознаваат извршителите на Груевски, Мијалков, Чавков и на Велјановски. Сите до еден им беа познати на ...
ЕПИТЕТ КРИМИНАЛЦИ

ЕПИТЕТ КРИМИНАЛЦИ

1 Супер се ова пратенициве од новиот собраниски состав. Цела држава работи, тие одмараат уште пред да празнуваат. Особено се супер овие од новото парл ...
ШАРЕНА РЕВОЛУЦИЈА НАЈАВУВА МАСОВЕН ПРОТЕСТ ЗА СПАС НА СЈО В ПОНЕДЕЛНИК

ШАРЕНА РЕВОЛУЦИЈА НАЈАВУВА МАСОВЕН ПРОТЕСТ ЗА СПАС НА СЈО В ПОНЕДЕЛНИК

В понеделник 20 јуни Шарената револуција револуција најавува масовен протест пред Специјалното јавно обвинителство (СЈО) во 19 часот. Масовниот протес ...
7 / 7 НАПИСИ