Таг: Кристина Кох

ТОА НИ Е РАБОТА – ПРВИОТ ЖЕНСКИ ТИМ ИМАШЕ УСПЕШНА МИСИЈА НАДВОР ВО ВСЕЛЕНАТА

ТОА НИ Е РАБОТА – ПРВИОТ ЖЕНСКИ ТИМ ИМАШЕ УСПЕШНА МИСИЈА НАДВОР ВО ВСЕЛЕНАТА

Кристина Кох и Џесика Меир денеска испишаа историја како прв женски тим кој направил прошетка во вселената. Опремени со клучеви, шрафцигери и алатк ...
НАСА ЈА ОТКАЖА ПРВАТА ПРОШЕТКА НА ЖЕНСКИ ТИМ ВО ВСЕЛЕНАТА ПОРАДИ НЕДОСТИГ НА СООДВЕТНА ОБЛЕКА

НАСА ЈА ОТКАЖА ПРВАТА ПРОШЕТКА НА ЖЕНСКИ ТИМ ВО ВСЕЛЕНАТА ПОРАДИ НЕДОСТИГ НА СООДВЕТНА ОБЛЕКА

НАСА ја откажа првата прошетка на женски тим во вселената, предвидена за 29 март, поради недостиг на соодветна облека за астронаутките. Во почетоко ...
2 / 2 НАПИСИ