Таг: крводарители

ВЕЛЕШАНИ ОТСЕГА ЌЕ МОЖАТ ДА ДАРУВААТ КРВ САМО ВО ДВА ДЕНА ВО НЕДЕЛАТА ЗАШТО СЕ ВОВЕДУВААТ ЕВРОПСКИ ДИРЕКТИВИ ЗА КВАЛИТЕТ

ВЕЛЕШАНИ ОТСЕГА ЌЕ МОЖАТ ДА ДАРУВААТ КРВ САМО ВО ДВА ДЕНА ВО НЕДЕЛАТА ЗАШТО СЕ ВОВЕДУВААТ ЕВРОПСКИ ДИРЕКТИВИ ЗА КВАЛИТЕТ

Од следниот месец, крводарителите од Велес и соседните општини ќе може да даруваат крв само во понеделник и четврток од 8 до 15 часот во Одделението з ...
ГОРДИ СМЕ ШТО НЕ БАРАМЕ КРВ ОД РОДНИНИ, НЕМА НЕДОСТИГ НА КРВ НИТУ ВО КОРОНАКРИЗА, ВЕЛИ ИНСТИТУТОТ ЗА ТРАНСФУЗИОЛОГИЈА

ГОРДИ СМЕ ШТО НЕ БАРАМЕ КРВ ОД РОДНИНИ, НЕМА НЕДОСТИГ НА КРВ НИТУ ВО КОРОНАКРИЗА, ВЕЛИ ИНСТИТУТОТ ЗА ТРАНСФУЗИОЛОГИЈА

Нема недостиг на крв во земјава и покрај коронакризата, велат директорот на Институтот за трансфузиона медицина (ИТМ), д-р Седула Усени и прим. д-р Го ...
2 / 2 НАПИСИ