Таг: Куклиш

НЕВРЕМЕ СО СИЛЕН ВЕТЕР КОРНЕШЕ ПЛАСТЕНИЦИ И МЕТАЛНИ ПОКРИВИ ВО СТРУМИЧКОТО СЕЛО КУКЛИШ

НЕВРЕМЕ СО СИЛЕН ВЕТЕР КОРНЕШЕ ПЛАСТЕНИЦИ И МЕТАЛНИ ПОКРИВИ ВО СТРУМИЧКОТО СЕЛО КУКЛИШ

Метална кровна конструкција со панели била откорната од невремето што го зафати Струмичко и летала десетици метри пред да заврши врз засеаните оранжер ...
НЕКОГАШНИТЕ ОПШТИНСКИ ЗГРАДИ ВО КУКЛИШ И МУРТИНО ЌЕ БИДАТ ПРЕТВОРЕНИ ВО ГРАДИНКИ

НЕКОГАШНИТЕ ОПШТИНСКИ ЗГРАДИ ВО КУКЛИШ И МУРТИНО ЌЕ БИДАТ ПРЕТВОРЕНИ ВО ГРАДИНКИ

Административните згради на укинатите општини Куклиш и Муртино, кои потпаднаа под Општина Струмица, се адаптираат во градинки. До крајот на февруари и ...
2 / 2 НАПИСИ