Таг: Лајонс клуб

ПРОГРАМА ЗА РАН СКРИНИНГ НА ВИДОТ КАЈ ДЕЦАТА ДО КРАЈОТ НА ГОДИНАТА, НАЈАВИ ФИЛИПЧЕ

ПРОГРАМА ЗА РАН СКРИНИНГ НА ВИДОТ КАЈ ДЕЦАТА ДО КРАЈОТ НА ГОДИНАТА, НАЈАВИ ФИЛИПЧЕ

Министерството за здравство до крајот на годината ќе почне нова превентивна програма за рано откривање на оштетување на видот кај децата, најави минис ...
ОД 30.000 ПРЕГЛЕДАНИ ДЕЦА, ДЕСЕТ ОТСТО ИМАЛЕ ПРОБЛЕМИ СО ВИДОТ

ОД 30.000 ПРЕГЛЕДАНИ ДЕЦА, ДЕСЕТ ОТСТО ИМАЛЕ ПРОБЛЕМИ СО ВИДОТ

Од 30.000 прегледани деца на територијата на Македонија, десет проценти имале проблеми со видот, соопштија од Лајонс клубовите во Битола по повод Меѓу ...
2 / 2 НАПИСИ