Таг: лаптоп

СОВЕТНИЦИТЕ ОД ЦЕНТАР НА КОИ ИМ ИСТЕКУВА МАНДАТОТ ЌЕ ГИ ДОБИЈАТ ЛАПТОПИТЕ КУПЕНИ СО ПАРИ ОД ГРАЃАНИТЕ

СОВЕТНИЦИТЕ ОД ЦЕНТАР НА КОИ ИМ ИСТЕКУВА МАНДАТОТ ЌЕ ГИ ДОБИЈАТ ЛАПТОПИТЕ КУПЕНИ СО ПАРИ ОД ГРАЃАНИТЕ

Советниците во Општина Центар ќе одлучуваат дали службените лаптопи кои се купени со пари од граѓаните ќе си ги задржат, ќе ги донираат или ќе ги оста ...
ИСЕЛЕНИЦИТЕ МОРА ТРИ ПАТИ ДА ПАТУВААТ ИЛЈАДНИЦИ КИЛОМЕТРИ ЗА МАКЕДОНСКИ ПАСОШ, ПРОЦЕДУРАТА ТРАЕ ЦЕЛА ГОДИНА

ИСЕЛЕНИЦИТЕ МОРА ТРИ ПАТИ ДА ПАТУВААТ ИЛЈАДНИЦИ КИЛОМЕТРИ ЗА МАКЕДОНСКИ ПАСОШ, ПРОЦЕДУРАТА ТРАЕ ЦЕЛА ГОДИНА

Вадењето македонски пасош во дипломатско-конзуларните претставништва (ДКП) низ светот е авантура која трае со месеци, години. Процедурата за вадење ма ...
ЖЕНА КОЈА УПАДНАЛА ВО КОНГРЕСОТ СЕ ОБИДЕЛА ДА ГО ПРОДАДЕ ЛАПТОПОТ НА НЕНСИ ПЕЛОСИ НА РУСКИ РАЗУЗНАВАЧИ

ЖЕНА КОЈА УПАДНАЛА ВО КОНГРЕСОТ СЕ ОБИДЕЛА ДА ГО ПРОДАДЕ ЛАПТОПОТ НА НЕНСИ ПЕЛОСИ НА РУСКИ РАЗУЗНАВАЧИ

Американските власти истражуваат дали за време на упадот во Конгресот на 6 јануари бил украден лаптоп или тврд диск од канцеларијата на спикерката на ...
ОПШТИНА ВЕЛЕС ЌЕ НАБАВИ ЛАПТОПИ ЗА НАСТАВНИЦИТЕ ЗА ДРЖЕЊЕ ОНЛАЈН НАСТАВА ДОДЕКА 10% ОД УЧЕНИЦИТЕ НЕ МОЖАТ ДА ЈА СЛЕДАТ

ОПШТИНА ВЕЛЕС ЌЕ НАБАВИ ЛАПТОПИ ЗА НАСТАВНИЦИТЕ ЗА ДРЖЕЊЕ ОНЛАЈН НАСТАВА ДОДЕКА 10% ОД УЧЕНИЦИТЕ НЕ МОЖАТ ДА ЈА СЛЕДАТ

Десет отсто од учениците во велешките основни и средни училишта не можат да ја следат онлајн наставата оти немаат соодветни уреди за тоа, додека секој ...
ПРЕТСЕДАТЕЛКАТА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА КУМАНОВО ДОБИ СМРТНИ ЗАКАНИ ОТИ ПОБАРАЛА ОД СОВЕТНИЦИТЕ НА ОПОЗИЦИЈАТА ДА ГО ТРГНАТ ЗНАМЕТО ОД КУТЛЕШ ОД ЛАПТОПИТЕ

ПРЕТСЕДАТЕЛКАТА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА КУМАНОВО ДОБИ СМРТНИ ЗАКАНИ ОТИ ПОБАРАЛА ОД СОВЕТНИЦИТЕ НА ОПОЗИЦИЈАТА ДА ГО ТРГНАТ ЗНАМЕТО ОД КУТЛЕШ ОД ЛАПТОПИТЕ

Претседателката на Советот на Општина Куманово, Атина Мургашанска, добила закана по живот на социјалните мрежи, откако вчера, на седницата на Советот ...
ЗА ПОПИСОТ ВО 2020 ЌЕ СЕ КОРИСТАТ ЛАПТОПИ МЕСТО ХАРТИЕНИ ОБРАСЦИ, СПОРЕД ПРЕДЛОГ-ЗАКОНОТ ШТО ГО УСВОИ ВЛАДАТА

ЗА ПОПИСОТ ВО 2020 ЌЕ СЕ КОРИСТАТ ЛАПТОПИ МЕСТО ХАРТИЕНИ ОБРАСЦИ, СПОРЕД ПРЕДЛОГ-ЗАКОНОТ ШТО ГО УСВОИ ВЛАДАТА

Владата денеска го утврди текстот на Предлог-закон за Попис на населението, домаќинствата и становите во Република Северна Македонија за 2020 година. ...
СУДОТ ВО КУМАНОВО СО ДВА ПРЕТСЕДАТЕЛА И ЕДЕН ЛАПТОП

СУДОТ ВО КУМАНОВО СО ДВА ПРЕТСЕДАТЕЛА И ЕДЕН ЛАПТОП

Основниот суд во Куманово плаќа два претседатела, а има само еден лаптоп за работа на судиите. Поради недостигот од лаптопи во кумановскиот Суд, кој е ...
7 / 7 НАПИСИ