Таг: Ласло Трочањи

БЛОКИРАН ИЗБОРОТ НА КАНДИДАТОТ НА ОРБАН ЗА НОВ ЕВРОКОМЕСАР ЗА ПРОШИРУВАЊЕ

БЛОКИРАН ИЗБОРОТ НА КАНДИДАТОТ НА ОРБАН ЗА НОВ ЕВРОКОМЕСАР ЗА ПРОШИРУВАЊЕ

Унгарецот Ласло Трочањи нема да биде нов еврокомесар за проширување откако неговата кандидатура беше одбиена од Европскиот парламент поради конфликт н ...
УНГАРСКИОТ МИНИСТЕР ЗА ПРАВДА ЛАСЛО ТРОЧАЊИ ЌЕ ГО НАСЛЕДИ ЈОХАНЕС ХАН КАКО КОМЕСАР ЗА ЕВРОПРОШИРУВАЊЕ

УНГАРСКИОТ МИНИСТЕР ЗА ПРАВДА ЛАСЛО ТРОЧАЊИ ЌЕ ГО НАСЛЕДИ ЈОХАНЕС ХАН КАКО КОМЕСАР ЗА ЕВРОПРОШИРУВАЊЕ

Досегашниот унгарски министер за правда Ласло Трочањи и официјално е номиниран за нов комесар за европроширување, функција што во претходната европска ...
2 / 2 НАПИСИ