Таг: „Лего“

ДЕВЕТГОДИШНО ДЕВОЈЧЕ СТАНА НАЈМЛАД ДИЗАЈНЕР ВО ИСТОРИЈАТА НА „ЛЕГО“

ДЕВЕТГОДИШНО ДЕВОЈЧЕ СТАНА НАЈМЛАД ДИЗАЈНЕР ВО ИСТОРИЈАТА НА „ЛЕГО“

Деветгодишната Сиена од Лондон стана првото дете-дизајнер на Лего-играчките во историјата на компанијата и нејзините први креации ќе се најдат во прод ...
„ЛЕГО“ НЕМА ДА РЕКЛАМИРА ВО МЕДИУМИ ШТО ПОТТИКНУВААТ ОМРАЗА КОН ДЕЦАТА НА ИМИГРАНТИТЕ

„ЛЕГО“ НЕМА ДА РЕКЛАМИРА ВО МЕДИУМИ ШТО ПОТТИКНУВААТ ОМРАЗА КОН ДЕЦАТА НА ИМИГРАНТИТЕ

Данската компанија за производство на играчки „Лего“ соопшти дека нема повеќе да рекламира во британскиот дневен весник Дејли Мејл и уште неколку брит ...
2 / 2 НАПИСИ