Таг: лекарка

ЌЕ СЕ МЕНУВА ПРАВИЛНИКОТ И НА ЛЕКАРСКИТЕ ЛИЦЕНЦИ ЌЕ МОЖЕ ДА СТОИ И ИМЕТО НА МАЈКАТА, ЛЕКАРСКАТА КОМОРА НЕ ДИСКРИМИНИРАЛА, ТУКУ ОБРАЗЕЦОТ Е ТАКА ПРОПИШАН

ЌЕ СЕ МЕНУВА ПРАВИЛНИКОТ И НА ЛЕКАРСКИТЕ ЛИЦЕНЦИ ЌЕ МОЖЕ ДА СТОИ И ИМЕТО НА МАЈКАТА, ЛЕКАРСКАТА КОМОРА НЕ ДИСКРИМИНИРАЛА, ТУКУ ОБРАЗЕЦОТ Е ТАКА ПРОПИШАН

Лекарската комора на Македонија (ЛКРСМ) поведе постапка за промена на правилникот за содржината на образецот на лиценцата за работа на здравствените р ...
МЛАДА ДОКТОРКА ДОНИРАШЕ МАТИЧНИ КЛЕТКИ ЗА ПАЦИЕНТ СО ЛЕУКЕМИЈА НА КЛИНИКАТА ЗА ХЕМАТОЛОГИЈА

МЛАДА ДОКТОРКА ДОНИРАШЕ МАТИЧНИ КЛЕТКИ ЗА ПАЦИЕНТ СО ЛЕУКЕМИЈА НА КЛИНИКАТА ЗА ХЕМАТОЛОГИЈА

Млада докторка по семејна медицина денеска донираше хематопоетски матични клетки со кој ќе спаси животот на пациент на Клиниката за хематологија, кој ...
ПАЦИЕНТ ДАВЕЛ ЛЕКАРКА НА ИНФЕКТИВНОТО ВО ОХРИД ОТИ НЕЈЌЕЛ ДА ЧЕКА ЗА ПРЕГЛЕД

ПАЦИЕНТ ДАВЕЛ ЛЕКАРКА НА ИНФЕКТИВНОТО ВО ОХРИД ОТИ НЕЈЌЕЛ ДА ЧЕКА ЗА ПРЕГЛЕД

Лекарка од Инфективното одделение во Општата болница во Охрид ноќеска за време на дежурство била нападната од пациент кој бил револтиран оти чекал дол ...
ПРИВЕДЕНИ ШЕСТМИНА НАСИЛНИЦИ КОИ НАПАДНАЛЕ ЛЕКАРКА ВО БОЛНИЦАТА „8 СЕПТЕМВРИ“, ЕДЕН ОД НИВ ПОЗИТИВЕН НА КОВИД-19

ПРИВЕДЕНИ ШЕСТМИНА НАСИЛНИЦИ КОИ НАПАДНАЛЕ ЛЕКАРКА ВО БОЛНИЦАТА „8 СЕПТЕМВРИ“, ЕДЕН ОД НИВ ПОЗИТИВЕН НА КОВИД-19

Лекарка била нападната попладнево во Градската општа болница „8 Септември“ во Скопје, од група насилници, роднини на починат пациент. Информацијата за ...
ЛАЖЕЛА ДЕКА Е ЛЕКАРКА ТРУДНИЦАТА ПОЗИТИВНА НА КОВИД-19 КОЈА СТАВИ ВО ИЗОЛАЦИЈА ДВЕ РОДИЛИШТА, ВЕЛИ ЛЕКАРСКАТА КОМОРА

ЛАЖЕЛА ДЕКА Е ЛЕКАРКА ТРУДНИЦАТА ПОЗИТИВНА НА КОВИД-19 КОЈА СТАВИ ВО ИЗОЛАЦИЈА ДВЕ РОДИЛИШТА, ВЕЛИ ЛЕКАРСКАТА КОМОРА

Не е лекарка трудницата која позитивна на коронавирус дошла да се пораѓа на Клиниката за гинекологија и акушерство, дала лажни податоци, па на свое ба ...
5 / 5 НАПИСИ