Таг: Лекарска комора

1 3 4 547 / 47 НАПИСИ
НЕМА ДА ИМА ДОЖИВОТНИ ПРЕТСЕДАТЕЛИ, ПОРАЧА НОВОТО РАКОВОДСТВО НА ЛЕКАРСКАТА КОМОРА

НЕМА ДА ИМА ДОЖИВОТНИ ПРЕТСЕДАТЕЛИ, ПОРАЧА НОВОТО РАКОВОДСТВО НА ЛЕКАРСКАТА КОМОРА

Ќе се менува новиот статут на Лекарската комора, кој беше донесен на 23 февруари годинава за да се ограничат раководните позиции на максимум два манда ...
ЛЕКАРСКАТА КОМОРА БАРА УКИНУВАЊЕ НА РЕФОРМИТЕ НА ТОДОРОВ

ЛЕКАРСКАТА КОМОРА БАРА УКИНУВАЊЕ НА РЕФОРМИТЕ НА ТОДОРОВ

Лекарската комора на Македонија ќе бара од новата Влада да го редефинира електронскиот систем за закажување „МојТермин“, бидејќи сега како што е поста ...
ЛЕКАРСКАТА КОМОРА ДОБИ ПРЕТСЕДАТЕЛКА, КАЛИНА СТАРДЕЛОВА ГО НАСЛЕДИ КОЧО ЧАКАЛАРОВСКИ

ЛЕКАРСКАТА КОМОРА ДОБИ ПРЕТСЕДАТЕЛКА, КАЛИНА СТАРДЕЛОВА ГО НАСЛЕДИ КОЧО ЧАКАЛАРОВСКИ

Нов претседател на Лекарската комора е Калина Старделова од Универзитетската клиниката за гастроентерохепатологија. На денешното изборно собрание на К ...
ЛЕКАРСКАТА КОМОРА СО МЕСЕЦИ ЗНАЕЛА ЗА СЛУЧАЈОТ СО ГИНЕКОЛОГОТ ШТО ЛАЖЕЛ ПАЦИЕНТКА ДЕКА Е БРЕМЕНА

ЛЕКАРСКАТА КОМОРА СО МЕСЕЦИ ЗНАЕЛА ЗА СЛУЧАЈОТ СО ГИНЕКОЛОГОТ ШТО ЛАЖЕЛ ПАЦИЕНТКА ДЕКА Е БРЕМЕНА

Лекарската комора на Македонија веќе неколку месеци знаела за случајот со гинекологот од Скопје кој девет месеци лажел своја пациентка дека е бремена, ...
СУДОТ НЕ ГИ ОДЛОЖИ ИЗБОРИТЕ ВО ЛЕКАРСКАТА КОМОРА, ТУЖИТЕЛИТЕ СО ЖАЛБА ДО АПЕЛАЦИЈА

СУДОТ НЕ ГИ ОДЛОЖИ ИЗБОРИТЕ ВО ЛЕКАРСКАТА КОМОРА, ТУЖИТЕЛИТЕ СО ЖАЛБА ДО АПЕЛАЦИЈА

Основниот суд Скопје 2 не донесе времена мерка за одложување на изборите за ново раководство во Лекарската комора. Тројцата лекари кои поднесоа тужба ...
ЛЕКАРИ БАРААТ СУДОТ ДА ГО ОДЛОЖИ ИЗБОРОТ НА НОВО РАКОВОДСТВО ВО ЛЕКАРСКАТА КОМОРА

ЛЕКАРИ БАРААТ СУДОТ ДА ГО ОДЛОЖИ ИЗБОРОТ НА НОВО РАКОВОДСТВО ВО ЛЕКАРСКАТА КОМОРА

Тројца лекари бараат судот да донесе времена мерка со која ќе се одложат изборите за ново раководство на Лекарската комора, закажани за 6 април. Со ту ...
ЅВЕЗДАТА НА БАЕРН ЧАБИ АЛОНСО ЌЕ СЕ ПЕНЗИОНИРА НА КРАЈОТ НА СЕЗОНАТА

ЅВЕЗДАТА НА БАЕРН ЧАБИ АЛОНСО ЌЕ СЕ ПЕНЗИОНИРА НА КРАЈОТ НА СЕЗОНАТА

35-годишниот фудбалер на Баерн Минхен Чаби Алонсо, светски и европски првак со Шпанија, изјави дека наскоро ќе ја заврши спортската кариера. „Верув ...
1 3 4 547 / 47 НАПИСИ