Таг: Лидија Георгиева

ЛИДИЈА ГЕОРГИЕВА И „ЗАВАР ДИЗАЈН“ СО КРЕАЦИИ ОД МАТЕРИЈАЛИТЕ НА ЈОВАНКА БРОЗ ЗА МОДНАТА РЕВИЈА ВО ПАЛАТАТА СРБИЈА

ЛИДИЈА ГЕОРГИЕВА И „ЗАВАР ДИЗАЈН“ СО КРЕАЦИИ ОД МАТЕРИЈАЛИТЕ НА ЈОВАНКА БРОЗ ЗА МОДНАТА РЕВИЈА ВО ПАЛАТАТА СРБИЈА

Македонската дизајнерка Лидија Георгиева заедно со Марта Наумовска-Грнарова од „Завар дизајн“ учествуваа на ревијата „Јованка во боја“ на 50. Модна не ...
ДЕКОРИРАНИТЕ ИЗЛОЗИ СЕ НАШ ПОДАРОК ЗА СКОПЈЕ, ВЕЛАТ ОД ТИМОТ НА ФЕСТИВАЛОТ „НЕДЕЛА НА ИЗЛОЗИ“

ДЕКОРИРАНИТЕ ИЗЛОЗИ СЕ НАШ ПОДАРОК ЗА СКОПЈЕ, ВЕЛАТ ОД ТИМОТ НА ФЕСТИВАЛОТ „НЕДЕЛА НА ИЗЛОЗИ“

Фрактално чоколадо, стихови од македонскиот бенд „Бернајс пропаганда“, часовници закачени на пирамиди и подвижни полици се само мал дел од декорот во ...
ФЕСТИВАЛ НА КРЕАТИВНО УРЕДЕНИ ИЗЛОЗИ ЗА ПРВПАТ ОД ДЕНЕС ВО СКОПЈЕ

ФЕСТИВАЛ НА КРЕАТИВНО УРЕДЕНИ ИЗЛОЗИ ЗА ПРВПАТ ОД ДЕНЕС ВО СКОПЈЕ

Млади дизајнери и архитекти кои поминаа повеќе работилници за естетско уредување на комерцијални излози, работеа на фестивалот „Недела на излозите“, к ...
ДИЗАЈНЕРСКИ КОЛЕКЦИИ ОД СЛОВЕНСКИТЕ РАКОПИСИ ОД 13-17 ВЕК

ДИЗАЈНЕРСКИ КОЛЕКЦИИ ОД СЛОВЕНСКИТЕ РАКОПИСИ ОД 13-17 ВЕК

Изложба со дизајнирани производи инспирирани од орнаментиката во словенски ракописи од 13-17 век од Археографската збирка на Националната и универзите ...
МОДАТА И ЕНТЕРИЕРОТ КАКО ЕДНА ЦЕЛИНА ВО БРЕНДОТ „ИСКРА & ЛИДИЈА“ НА СКОПСКАТА НЕДЕЛА НА ДИЗАЈНОТ

МОДАТА И ЕНТЕРИЕРОТ КАКО ЕДНА ЦЕЛИНА ВО БРЕНДОТ „ИСКРА & ЛИДИЈА“ НА СКОПСКАТА НЕДЕЛА НА ДИЗАЈНОТ

Архитектката Искра Јанковска Михајловска и дизајнерката Лидија Георгиева ги здружија своите сили, талент, искуство и знаење во заедничката колекција „ ...
5 / 5 НАПИСИ