Таг: линија

НАРОДНИОТ ПРАВОБРАНИТЕЛ В СРЕДА ГО ОТВОРА БРОЈОТ 0800-54321 ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ ПОВРЕДИ НА ИЗБИРАЧКОТО ПРАВО

НАРОДНИОТ ПРАВОБРАНИТЕЛ В СРЕДА ГО ОТВОРА БРОЈОТ 0800-54321 ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ ПОВРЕДИ НА ИЗБИРАЧКОТО ПРАВО

Во канцеларијата на Народниoт правобранител на денот на одржувањето на предвремените парламентарни избори в среда, 15 јули, во периодот од 7 до 21 час ...
ОД 1 НОЕМВРИ ЛЕТОВИ ОД АТИНА ЗА СКОПЈЕ СО ГРЧКАТА КОМПАНИЈА „ЕЈЏИАН“

ОД 1 НОЕМВРИ ЛЕТОВИ ОД АТИНА ЗА СКОПЈЕ СО ГРЧКАТА КОМПАНИЈА „ЕЈЏИАН“

Грчката авиокомпанија „Ејџиан“ од 1 ноември повторно ќе лета од Атина до Скопје. На сајтот на „Ејџиан“ веќе може да се резервираат карти за летот меѓу ...
2 / 2 НАПИСИ