Таг: Ломбардија

ВО ВЕЛИКА БРИТАНИЈА 881 ПОЧИНАТ ОД КОВИД-19, ЛОМБАРДИЈА ЈА НАДМИНА БРОЈКАТА ОД 10.000 МРТВИ

ВО ВЕЛИКА БРИТАНИЈА 881 ПОЧИНАТ ОД КОВИД-19, ЛОМБАРДИЈА ЈА НАДМИНА БРОЈКАТА ОД 10.000 МРТВИ

Велика Британија сега е ново жариште на коронавирусот во Европа откако во последните 24 часа починале 881 лице, а вкупно 7.978 досега. Министерот за н ...
812 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19 ВО ИТАЛИЈА, ГОЛЕМ ПАД НА БРОЈОТ НА НОВОЗАРАЗЕНИ

812 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19 ВО ИТАЛИЈА, ГОЛЕМ ПАД НА БРОЈОТ НА НОВОЗАРАЗЕНИ

По два дена опаѓање, Италија повторно забележа еднодневен пораст на бројот на мртви од КОВИД-19, откако во последните 24 часа починале 812 пациенти, 5 ...
РЕЧИСИ 1.000 МРТВИ ОД КОВИД-19 ВО ИТАЛИЈА ВО ЕДЕН ДЕН, НОВ РЕКОРД НА СВЕТСКО НИВО

РЕЧИСИ 1.000 МРТВИ ОД КОВИД-19 ВО ИТАЛИЈА ВО ЕДЕН ДЕН, НОВ РЕКОРД НА СВЕТСКО НИВО

Пандемијата на коронавирусот доби уште пострашни размери откако во последните 24 часа во Италија починале дури 969 луѓе, што е убедливо најмногу во ед ...
662 НОВИ ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19 ВО ИТАЛИЈА, ДРАМАТИЧЕН ПОРАСТ НА БРОЈКАТА НОВОЗАРАЗЕНИ, СКОРО ИЛЈАДА ПОВЕЌЕ ОД ВЧЕРА

662 НОВИ ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19 ВО ИТАЛИЈА, ДРАМАТИЧЕН ПОРАСТ НА БРОЈКАТА НОВОЗАРАЗЕНИ, СКОРО ИЛЈАДА ПОВЕЌЕ ОД ВЧЕРА

Италија втор ден по ред бележи благ пад на бројката починати од КОВИД-19, додека вкупната бројка надмина 8.000. Во последните 24 часа, коронавирусо ...
СО НОВИ 651 ПОЧИНАТ ОД КОВИД-19 ИТАЛИЈА ЈА НАДМИНА БРОЈКАТА ОД 5.000 МРТВИ

СО НОВИ 651 ПОЧИНАТ ОД КОВИД-19 ИТАЛИЈА ЈА НАДМИНА БРОЈКАТА ОД 5.000 МРТВИ

Во Италија во последните 24 часа починале 651 лице од КОВИД-19, 142 помалку во однос на вчера, кога беше поставен апсолутен рекорд. Само во Ломбард ...
ИТАЛИЈА ЗАТВОРА ФАБРИКИ И КОМПАНИИ И ЗАПИРА СО СИТЕ НЕСУШТИНСКИ АКТИВНОСТИ ПОРАДИ КРИЗАТА СО КОРОНАВИРУСОТ

ИТАЛИЈА ЗАТВОРА ФАБРИКИ И КОМПАНИИ И ЗАПИРА СО СИТЕ НЕСУШТИНСКИ АКТИВНОСТИ ПОРАДИ КРИЗАТА СО КОРОНАВИРУСОТ

Италијанскиот регион Ломбардија, каде што од коронавирусот само вчера починаа 546 луѓе, најави воведување нови, уште построги мерки со кои жителите би ...
ИТАЛИЈА ЗАБЕЛЕЖА НОВ ЦРН РЕКОРД СО 793 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19 ВО ЕДЕН ДЕН

ИТАЛИЈА ЗАБЕЛЕЖА НОВ ЦРН РЕКОРД СО 793 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19 ВО ЕДЕН ДЕН

Катастрофалната ситуација во Италија и натаму продолжува откако во последните 24 часа починале дури 793 луѓе, што е убедливо најголема бројка мртви во ...
БЕРГАМО СЕ МАЧИ ДА ГИ ПОГРЕБЕ МРТВИТЕ ОД КОРОНАВИРУСОТ И НА ПОМОШ ЈА ПОВИКА ВОЈСКАТА

БЕРГАМО СЕ МАЧИ ДА ГИ ПОГРЕБЕ МРТВИТЕ ОД КОРОНАВИРУСОТ И НА ПОМОШ ЈА ПОВИКА ВОЈСКАТА

Бергамо, провинција со 1,2 милиона жители во рамките на регионот Ломбардија, се мачи да ги погребе или кремира своите жители кои починале од коронавир ...
РЕКОРДНИ 475 ПОЧИНАТИ ОД КОРОНАВИРУС ВО ЕДЕН ДЕН ВО ИТАЛИЈА, ВКУПНО 2.978

РЕКОРДНИ 475 ПОЧИНАТИ ОД КОРОНАВИРУС ВО ЕДЕН ДЕН ВО ИТАЛИЈА, ВКУПНО 2.978

Италија го имаше најсмртносниот ден од појавата од коронавирусот откако во последните 24 часа починале 475 луѓе, од кои 319 во северниот регион Ломбар ...
ВО ИТАЛИЈА НОВИ 345 ПОЧИНАТИ И 3.526 ЗАРАЗЕНИ СО КОРОНАВИРУС

ВО ИТАЛИЈА НОВИ 345 ПОЧИНАТИ И 3.526 ЗАРАЗЕНИ СО КОРОНАВИРУС

Во Италија во последните 24 часа починале 345 луѓе од коронавирусот, со што трет ден по ред во земјата има над 300 мртви. Вкупната бројка починати ...
10 / 10 НАПИСИ