Таг: мачка

ТУРЧИН ДОБИ ДВЕ И ПОЛ ГОДИНИ ЗАТВОР ЗА УБИСТВО НА МАЧКА

ТУРЧИН ДОБИ ДВЕ И ПОЛ ГОДИНИ ЗАТВОР ЗА УБИСТВО НА МАЧКА

Суд во Истанбул осуди маж на две и пол години затвор зашто намерно убил мачка. Тој истовремено доби забрана за патување, зашто судијата не му нареди в ...
БИТОЛЧАНКА ДОБИ ОТШТЕТА ОТКАКО БИЛА ИСКАСАНА ОД УЛИЧНА МАЧКА ДОДЕКА ФРЛАЛА ЃУБРЕ, ПРВА ПРЕСУДА ЗА ВАКОВ ВИД НАПАД ВО МАКЕДОНИЈА

БИТОЛЧАНКА ДОБИ ОТШТЕТА ОТКАКО БИЛА ИСКАСАНА ОД УЛИЧНА МАЧКА ДОДЕКА ФРЛАЛА ЃУБРЕ, ПРВА ПРЕСУДА ЗА ВАКОВ ВИД НАПАД ВО МАКЕДОНИЈА

Апелациониот суд од Битола ја потврди првостепената пресуда со која е доделена парична отштета на битолчанка која била нападната и искасана од улична ...
УМРЕ ГРАМПИ КЕТ, НАЈПОПУЛАРНАТА МАЧКА НА ИНТЕРНЕТ

УМРЕ ГРАМПИ КЕТ, НАЈПОПУЛАРНАТА МАЧКА НА ИНТЕРНЕТ

Грампи Кет, мачката која заработи милион долари откако стана интернет сензација благодарение на својот постојано намуртен израз на лицето, умре на сед ...
3 / 3 НАПИСИ