Таг: Максим Димитриевски

1 2 3 4 7 20 / 67 НАПИСИ
МАКСИМ ДИМИТРИЕВСКИ ЌЕ СЕ КАНДИДИРА КАКО НЕЗАВИСЕН КАНДИДАТ ЗА ГРАДОНАЧАЛНИК НА КУМАНОВО, ОТКАКО СДСМ НЕ МУ ДАДЕ ПОДДРШКА

МАКСИМ ДИМИТРИЕВСКИ ЌЕ СЕ КАНДИДИРА КАКО НЕЗАВИСЕН КАНДИДАТ ЗА ГРАДОНАЧАЛНИК НА КУМАНОВО, ОТКАКО СДСМ НЕ МУ ДАДЕ ПОДДРШКА

Градоначалникот на Куманово Максим Димитриевски, ќе се кандидира како независен кандидат за градоначалник на претстојните избори на 17 октомври, откак ...
ВМРО-ДПМНЕ ТРЕБА ДА МУ ПЛАТИ 1 ДЕНАР ЗА КЛЕВЕТА И НАВРЕДА НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА КУМАНОВО ДИМИТРИЕВСКИ, ОДЛУЧИ СУДОТ

ВМРО-ДПМНЕ ТРЕБА ДА МУ ПЛАТИ 1 ДЕНАР ЗА КЛЕВЕТА И НАВРЕДА НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА КУМАНОВО ДИМИТРИЕВСКИ, ОДЛУЧИ СУДОТ

ВМРО-ДПМНЕ треба да му плати надомест на штета од еден денар на градоначалник на Куманово Максим Димитриевски, за повреда на честа и угледот, одлучи О ...
КУМАНОВО НЕМА ДА ГИ СМЕНИ СПОМЕНИЦИТЕ КАДЕ ПИШУВА БУГАРСКИ ФАШИСТИЧКИ ОКУПАТОР, РЕЧЕ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ДИМИТРИЕВСКИ

КУМАНОВО НЕМА ДА ГИ СМЕНИ СПОМЕНИЦИТЕ КАДЕ ПИШУВА БУГАРСКИ ФАШИСТИЧКИ ОКУПАТОР, РЕЧЕ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ДИМИТРИЕВСКИ

Куманово нема да ги смениме спомениците каде пишува бугарски фашистички окупатор, затоа што над 1.000 борци ги дале своите животи за денешната слобода ...
СО ПАРИТЕ НАМЕНЕТИ ЗА КОНЦЕРТ И НОВОГОДИШНО УКРАСУВАЊЕ ОПШТИНА КУМАНОВО ЌЕ КУПИ ТАБЛЕТИ ЗА УЧЕНИЦИТЕ

СО ПАРИТЕ НАМЕНЕТИ ЗА КОНЦЕРТ И НОВОГОДИШНО УКРАСУВАЊЕ ОПШТИНА КУМАНОВО ЌЕ КУПИ ТАБЛЕТИ ЗА УЧЕНИЦИТЕ

Општина Куманово ќе купи таблети и друга електронска опрема за учениците од ранливите семејства со парите кои се предвидени за новогодишно украсување ...
ПОДГОТВЕН СУМ ДА ТРЧАМ И ДА СЕ НАТПРЕВАРУВАМ ЗА ВТОР МАНДАТ, КАЖА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА КУМАНОВО МАКСИМ ДИМИТРИЕВСКИ

ПОДГОТВЕН СУМ ДА ТРЧАМ И ДА СЕ НАТПРЕВАРУВАМ ЗА ВТОР МАНДАТ, КАЖА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА КУМАНОВО МАКСИМ ДИМИТРИЕВСКИ

Градоначалникот на Куманово Максим Димитриевски побара поддршка од граѓаните и од матичната партија СДСМ да се кандидира за втор мандат на локалните и ...
ОПШТИНА КУМАНОВО ЌЕ СЕ ЗАДОЛЖИ МИЛИОН ЕВРА ЗА ДА КУПИ МЕХАНИЗАЦИЈА НА ЈАВНИТЕ ПРЕТПРИЈАТИЈА

ОПШТИНА КУМАНОВО ЌЕ СЕ ЗАДОЛЖИ МИЛИОН ЕВРА ЗА ДА КУПИ МЕХАНИЗАЦИЈА НА ЈАВНИТЕ ПРЕТПРИЈАТИЈА

Општина Куманово ќе земе кредит од Светската банка за обнова и развој за да купи опрема и механизација за јавните претпријатија, кои се дават во долго ...
МАКСИМ ДИМИТРИЕВСКИ БАРА СДСМ ДА МУ СЕ ИЗВИНИ, ОТКАКО Е ОТФРЛЕНА КРИВИЧНАТА ПРИЈАВА ПРОТИВ НЕГО

МАКСИМ ДИМИТРИЕВСКИ БАРА СДСМ ДА МУ СЕ ИЗВИНИ, ОТКАКО Е ОТФРЛЕНА КРИВИЧНАТА ПРИЈАВА ПРОТИВ НЕГО

Основното јавно обвинителство Куманово ја отфрли кривичната пријава на СВР Куманово против градоначалникот на Куманово Максим Димитриевски и раководит ...
КУМАНОВО ИМА МНОГУ ВИСОКОКАТНИЦИ, НО НЕМА ХИДРАУЛИЧНА КОРПА ЗА ГАСНЕЊЕ ПОЖАР

КУМАНОВО ИМА МНОГУ ВИСОКОКАТНИЦИ, НО НЕМА ХИДРАУЛИЧНА КОРПА ЗА ГАСНЕЊЕ ПОЖАР

Без специјално возило со хидраулична копра за гаснење пожари во висококатниците и со застарен возен парк, кумановските пожарникари го слават Денот на ...
КРИВИЧНАТА ПРИЈАВА ОД МВР ЗА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ДИМИТРИЕВСКИ ДЕНЕСКА СТИГНАЛА ВО КУМАНОВСКОТО ОБВИНИТЕЛСТВО

КРИВИЧНАТА ПРИЈАВА ОД МВР ЗА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ДИМИТРИЕВСКИ ДЕНЕСКА СТИГНАЛА ВО КУМАНОВСКОТО ОБВИНИТЕЛСТВО

МВР денеска до Основното јавно обвинитество во Куманово поднесена пријава за непочитување на самоизолацијата по член 206 од Кривичниот законик за град ...
КУМАНОВСКИОТ ГРАДОЧАЛНИК СО БРЗА ПОМОШ ГО ВОЗЕЛЕ ДО ПРИВАТНИ ЛАБОРАТОРИИ ВО СКОПЈЕ, А БРИС МУ ЗЕМАЛЕ ВО ОПШТИНАТА, УТВРДИ ЗДРАВСТВЕНАТА ИНСПЕКЦИЈА

КУМАНОВСКИОТ ГРАДОЧАЛНИК СО БРЗА ПОМОШ ГО ВОЗЕЛЕ ДО ПРИВАТНИ ЛАБОРАТОРИИ ВО СКОПЈЕ, А БРИС МУ ЗЕМАЛЕ ВО ОПШТИНАТА, УТВРДИ ЗДРАВСТВЕНАТА ИНСПЕКЦИЈА

Градоначалникот на Куманово Максим Димитриевски не само што го напуштил местото на живеење иако добил решение за задолжителна изолација, туку со возил ...
1 2 3 4 7 20 / 67 НАПИСИ