Таг: Мала Преспа

ВЛАДАТА ИМ ДОДЕЛИ КНИГИ НА МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК НА УЧЕНИЦИТЕ ОД МАЛА ПРЕСПА

ВЛАДАТА ИМ ДОДЕЛИ КНИГИ НА МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК НА УЧЕНИЦИТЕ ОД МАЛА ПРЕСПА

Основното и средното училиште на македонски јазик во Мала Преспа денеска добија книги од Владата. При посетата на премиерот Зоран Заев на заедничкото ...
ЗА ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ И ПРЕТСЕДАТЕЛСКИТЕ ИЗБОРИ ВО 2014 СЕ ПЕЧАТЕЛЕ КУПОВИ ДРЖАВЈАНСТВА НА МАКЕДОНЦИ ОД АЛБАНИЈА, ЗАД ШАЛТЕР ГИ НОСЕЛ МУНИР ПЕПИЌ

ЗА ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ И ПРЕТСЕДАТЕЛСКИТЕ ИЗБОРИ ВО 2014 СЕ ПЕЧАТЕЛЕ КУПОВИ ДРЖАВЈАНСТВА НА МАКЕДОНЦИ ОД АЛБАНИЈА, ЗАД ШАЛТЕР ГИ НОСЕЛ МУНИР ПЕПИЌ

Судењето за „Титаник“, за изборни измами, злосторничко здружување, поткуп, закани, злоупотреби на функциите и други кривични дела поврзани со серија и ...
2 / 2 НАПИСИ