Таг: манифест

НАПАЃАЧОТ НА НАРГИЛЕ БАРОВИТЕ ОСТАВИЛ МАНИФЕСТ ВО КОЈ ПОВИКАЛ НА ГЕНОЦИД НА ПОЛОВИНА ОД СВЕТСКАТА ПОПУЛАЦИЈА

НАПАЃАЧОТ НА НАРГИЛЕ БАРОВИТЕ ОСТАВИЛ МАНИФЕСТ ВО КОЈ ПОВИКАЛ НА ГЕНОЦИД НА ПОЛОВИНА ОД СВЕТСКАТА ПОПУЛАЦИЈА

Тобијас Ратхјен, кој синоќа уби девет луѓе во два наргиле бара во германскиот град Ханау, зад себе оставил манифест во кој повикал на целосно истребув ...
ВО ДЕБРЦА ОДБЕЛЕЖАНИ 76 ГОДИНИ ОД ИЗДАВАЊЕТО НА МАНИФЕСТОТ НА ГЛАВНИОТ ШТАБ НА НОВ И ПОМ

ВО ДЕБРЦА ОДБЕЛЕЖАНИ 76 ГОДИНИ ОД ИЗДАВАЊЕТО НА МАНИФЕСТОТ НА ГЛАВНИОТ ШТАБ НА НОВ И ПОМ

Во селото Црвена Вода, Општина Дебрца, вчера беа одбележани 76 години од издавањето на Манифестот на Главниот штаб на НОВ и ПОМ. На големиот собир при ...
2 / 2 НАПИСИ