Таг: Марина Костова

МАРИНА КОСТОВА ЈА ОБЈАВИ НОВАТА КНИГА „ЈАЗИКОТ Е ЧУДНА ЅВЕРКА“

МАРИНА КОСТОВА ЈА ОБЈАВИ НОВАТА КНИГА „ЈАЗИКОТ Е ЧУДНА ЅВЕРКА“

„Или-или“ ја објави книгата „Јазикот е чудна ѕверка“ на Марина Костова, која претставува хибридна збирка на куси лични истории, рецензии и есеи. Книга ...
ЗНМ ГИ ОСУДИ ГРУБИТЕ ДИСКВАЛИФИКАЦИИ ОД АГЕНЦИЈАТА ЗА ФИЛМ КОН САКАМДАКАЖАМ.МК И НОВИНАРКАТА МАРИНА КОСТОВА

ЗНМ ГИ ОСУДИ ГРУБИТЕ ДИСКВАЛИФИКАЦИИ ОД АГЕНЦИЈАТА ЗА ФИЛМ КОН САКАМДАКАЖАМ.МК И НОВИНАРКАТА МАРИНА КОСТОВА

Здружението на новинари на Македонија (ЗНМ) ги осуди грубите дисквалификации кон новинарката Марина Костова и дигиталната редакција САКАМДАКАЖАМ.МК шт ...
МРЗЛИВОТО НОВИНАРСТВО, А НЕ ЛАЖНИТЕ ВЕСТИ Е НАШИОТ НАЈГОЛЕМ НЕПРИЈАТЕЛ, РЕЧЕ МАРИНА КОСТОВА, ДОБИТНИК НА НАГРАДАТА „ЈАСМИН“

МРЗЛИВОТО НОВИНАРСТВО, А НЕ ЛАЖНИТЕ ВЕСТИ Е НАШИОТ НАЈГОЛЕМ НЕПРИЈАТЕЛ, РЕЧЕ МАРИНА КОСТОВА, ДОБИТНИК НА НАГРАДАТА „ЈАСМИН“

„Живееме во време на ‚пост-вистина‚ или ‚алтернативна вистина‚ и лажни вести, и дури и кај нас политичарите почнаа да го користат терминот 'лажна вест ...
НАГРАДАТА „ЈАСМИН“ ЗА МАРИНА КОСТОВА ОД САКАМДАКАЖАМ.МК И ЕМИН АЗЕМИ ОД КОХА

НАГРАДАТА „ЈАСМИН“ ЗА МАРИНА КОСТОВА ОД САКАМДАКАЖАМ.МК И ЕМИН АЗЕМИ ОД КОХА

Марина Костова, заменик-главна уредничка на дигиталната редакција САКАМДАКАЖАМ.МК, и Емин Аземи од Коха се годинашни добитници на наградата „Мито Хаџи ...
4 / 4 НАПИСИ