Таг: машина

БИТОЛСКАТА ИНОВАТОРКА ДИВИТАРОВА ОСВОИ НАГРАДА ЗА МАШИНАТА СО КОЈА ИЗРАБОТИ ВИЗИРИ И ГИ ДОНИРАШЕ

БИТОЛСКАТА ИНОВАТОРКА ДИВИТАРОВА ОСВОИ НАГРАДА ЗА МАШИНАТА СО КОЈА ИЗРАБОТИ ВИЗИРИ И ГИ ДОНИРАШЕ

Студентката иноваторка од Битола Евгенија Дивитарова, која досега изработи неколку ЦНЦ машини, а со последната направи и визири кои ги донираше, го ос ...
„ПАРКИНЗИ ОПШТИНА ЦЕНТАР“ КУПИ МАШИНА ЗА ЧИСТЕЊЕ НА ПАРКИНЗИТЕ И УЛИЦИТЕ СО ЗОНСКО

„ПАРКИНЗИ ОПШТИНА ЦЕНТАР“ КУПИ МАШИНА ЗА ЧИСТЕЊЕ НА ПАРКИНЗИТЕ И УЛИЦИТЕ СО ЗОНСКО

Јавното претпријатие „Паркинзи Општина Центар“ (ПОЦ) од денеска машински ќе го чисти ѓубрето на затворените паркиралишта и улиците со зонско паркирање ...
ПРЕТСТАВЕНА МАШИНА ЗА САМОУБИСТВО ВО КОЈА СЕ УМИРА СО ДОПИР НА КОПЧЕ

ПРЕТСТАВЕНА МАШИНА ЗА САМОУБИСТВО ВО КОЈА СЕ УМИРА СО ДОПИР НА КОПЧЕ

Контроверзна капсула која им овозможува на корисниците да извршат самоубиство со еден допир на копче привлече најголемо внимание на Саемот за погребна ...
3 / 3 НАПИСИ