Таг: масовна вакцинација

ВО АВГУСТ СЕ ЗАТВОРА ПУНКТОТ ВО САЛАТА „БОРИС ТРАЈКОВСКИ“, ВАКЦИНАЦИЈАТА ПРОДОЛЖУВА ВО ЗДРАВСТВЕНИТЕ ДОМОВИ И НА ТЕРЕН, РЕЧЕ ФИЛИПЧЕ

ВО АВГУСТ СЕ ЗАТВОРА ПУНКТОТ ВО САЛАТА „БОРИС ТРАЈКОВСКИ“, ВАКЦИНАЦИЈАТА ПРОДОЛЖУВА ВО ЗДРАВСТВЕНИТЕ ДОМОВИ И НА ТЕРЕН, РЕЧЕ ФИЛИПЧЕ

Во август ќе се затвори вакциналниот пункт  за масовна имунизација против ковид-19 во спортската сала „А1 Арена Борис Трајковски“ во Скопје. Вакцинаци ...
ДЕНЕС ПОЧНУВА ВАКЦИНАЦИЈА БЕЗ ЗАКАЖАН ТЕРМИН, СЕ ОДИ САМО СО ДОКУМЕНТ ЗА ЛИЧНА ИДЕНТИФИКАЦИЈА

ДЕНЕС ПОЧНУВА ВАКЦИНАЦИЈА БЕЗ ЗАКАЖАН ТЕРМИН, СЕ ОДИ САМО СО ДОКУМЕНТ ЗА ЛИЧНА ИДЕНТИФИКАЦИЈА

Македонските граѓани од денес во земјава може да се вакцинираат против ковид-19 без закажан термин. „За вакцинација, доволно е само желба и задолжи ...
ВО ВЕЛЕС ПОЧНА МАСОВНА ВАКЦИНАЦИЈА БЕЗ ЗАКАЖАН ТЕРМИН, ГРАЃАНИТЕ ВО РЕДИЦИ ЧЕКАА ДА БИДАТ ВАКЦИНИРАНИ

ВО ВЕЛЕС ПОЧНА МАСОВНА ВАКЦИНАЦИЈА БЕЗ ЗАКАЖАН ТЕРМИН, ГРАЃАНИТЕ ВО РЕДИЦИ ЧЕКАА ДА БИДАТ ВАКЦИНИРАНИ

Во спортската сала на средното училиштето „Коле Неделковски“ од Велес, утринава почна вакцинацијата против ковид-19 без закажан термин, па граѓани во ...
ПАДНА ТЕМПОТО НА ВАКЦИНИРАЊЕ СО ПРВА ДОЗА, ВЧЕРА САМО 2.958 ВАКЦИНИРАНИ

ПАДНА ТЕМПОТО НА ВАКЦИНИРАЊЕ СО ПРВА ДОЗА, ВЧЕРА САМО 2.958 ВАКЦИНИРАНИ

Изминативе денови е намален бројот на граѓани на дневно ниво кои се вакцинираат против ковид-19. Прва доза вакцина вчера примиле 2.958 граѓани, а заед ...
ВО ВЕЛЕС ПОЧНА МАСОВНА КОВИД ВАКЦИНАЦИЈА, ЗА РЕВАКЦИНА ТРЕБА ДА СЕ ОДИ ВО ГРАДОВИТЕ КАДЕ Е ПРИМЕНА ПРВАТА ДОЗА

ВО ВЕЛЕС ПОЧНА МАСОВНА КОВИД ВАКЦИНАЦИЈА, ЗА РЕВАКЦИНА ТРЕБА ДА СЕ ОДИ ВО ГРАДОВИТЕ КАДЕ Е ПРИМЕНА ПРВАТА ДОЗА

Во спортската сала на средното училиште „Коле Неделковски“ во Велес  од денес се врши масовна вакцинација на населението за заштита од ковид-19. Пункт ...
ВО ТЕТОВСКО-ГОСТИВАРСКИОТ РЕГИОН ОД УТРЕ ДНЕВНО ЌЕ СЕ ВАКЦИНИРААТ ПО 1.500 ЛИЦА

ВО ТЕТОВСКО-ГОСТИВАРСКИОТ РЕГИОН ОД УТРЕ ДНЕВНО ЌЕ СЕ ВАКЦИНИРААТ ПО 1.500 ЛИЦА

Од утре започнува масовната вакцинација против ковид-19 во  Скопје, Куманово, Штип, Кавадарци, Тетово, Охрид и Битола. За Тетовско-гостиварскиот Регио ...
6 / 6 НАПИСИ