Таг: Матео Денаро

ПОЧИНА ШЕФОТ НА КОЗА НОСТРА, МАТЕО ДЕНАРО, КОЈ БЕШЕ ФАТЕН ВО ЈАНУАРИ ПО 30 ГОДИНИ БЕГСТВО

ПОЧИНА ШЕФОТ НА КОЗА НОСТРА, МАТЕО ДЕНАРО, КОЈ БЕШЕ ФАТЕН ВО ЈАНУАРИ ПО 30 ГОДИНИ БЕГСТВО

Шефот на италијанската мафија Матео Месина Денаро, кој беше фатен во јануари по три децении бегство, почина на 61 година. Денаро се лекувал од рак во ...
ОТКРИЕНО УШТЕ ЕДНО СКРИВАЛИШТЕ НА УАПСЕНИОТ ШЕФ НА КОЗА НОСТРА, ВНАТРЕ ИМАЛО И СКАПОЦЕНИ КАМЕЊА И НАКИТ

ОТКРИЕНО УШТЕ ЕДНО СКРИВАЛИШТЕ НА УАПСЕНИОТ ШЕФ НА КОЗА НОСТРА, ВНАТРЕ ИМАЛО И СКАПОЦЕНИ КАМЕЊА И НАКИТ

Италијанската полиција пронајде уште едно скривалиште на шефот на мафијашката организација Коза ностра, Матео Месина Денаро, кој беше уапсен во понеде ...
БИ МОЖЕЛ ДА НАПОЛНАМ ЦЕЛО ГРОБИШТЕ СО МОИ ЖРТВИ – УАПСЕНИОТ ШЕФ НА КОЗА НОСТРА, МЕСИНА ДЕНАРО, НАРЕДИЛ И УБИСТВО НА 11-ГОДИШНО ДЕТЕ

БИ МОЖЕЛ ДА НАПОЛНАМ ЦЕЛО ГРОБИШТЕ СО МОИ ЖРТВИ – УАПСЕНИОТ ШЕФ НА КОЗА НОСТРА, МЕСИНА ДЕНАРО, НАРЕДИЛ И УБИСТВО НА 11-ГОДИШНО ДЕТЕ

Италијанците денеска со радост и олеснување ја примија веста за апсењето на шефот на озлогласената сицилијанска мафија Коза ностра, Матео Месина Денар ...
ПО 30 ГОДИНИ БЕГСТВО, УАПСЕН НАЈБАРАНИОТ ИТАЛИЈАНСКИ МАФИЈАШКИ БОС МАТЕО ДЕНАРО

ПО 30 ГОДИНИ БЕГСТВО, УАПСЕН НАЈБАРАНИОТ ИТАЛИЈАНСКИ МАФИЈАШКИ БОС МАТЕО ДЕНАРО

Најбараниот италијански мафијашки бос Матео Месина Денаро е уапсен на Сицилија по 30 години бегство. Денаро, кој важеше за водач на озлогласената сици ...
4 / 4 НАПИСИ