Таг: Мечкин камен

1 212 / 12 НАПИСИ
ВОДАЧИТЕ НА ИЛИНДЕНСКОТО ВОСТАНИЕ ПРЕД ЕДЕН ВЕК ЗБОРУВАЛЕ ЗА СОЖИВОТ И ЧОВЕКОВИ ПРАВА, КАЖА ЏАФЕРИ ВО ГОВОРОТ НА МЕЧКИН КАМЕН

ВОДАЧИТЕ НА ИЛИНДЕНСКОТО ВОСТАНИЕ ПРЕД ЕДЕН ВЕК ЗБОРУВАЛЕ ЗА СОЖИВОТ И ЧОВЕКОВИ ПРАВА, КАЖА ЏАФЕРИ ВО ГОВОРОТ НА МЕЧКИН КАМЕН

Претседателот на Собранието Талат Џафери со цитат од Крушевскиот манифест повика на соживот и почитување на мултиетничкото општество во говорот на цен ...
ПРАТЕНИЦИТЕ НА ОДМОР ДО 15 АВГУСТ

ПРАТЕНИЦИТЕ НА ОДМОР ДО 15 АВГУСТ

Гласањето за ребалансот на буџетот на 29 јули беше последниот парламентарен настан пред почетокот на летните одмори за политичарите, кој вообичаено тр ...
1 212 / 12 НАПИСИ