Таг: Мерилин Монро

СЛИКА НА МЕРИЛИН МОНРО ОД ВОРХОЛ СЕ ПРОДАДЕ ЗА РЕКОРДНИ 195 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

СЛИКА НА МЕРИЛИН МОНРО ОД ВОРХОЛ СЕ ПРОДАДЕ ЗА РЕКОРДНИ 195 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

Прочуената слика на Мерлин Монро од Енди Ворхол е продадена на аукција за 195 милиони долари, и стана најскапото продадено уметничко дело од 20 век во ...
ХЈУ ХЕФНЕР ПРЕД 25 ГОДИНИ СИ КУПИЛ ГРОБ ПОКРАЈ МЕРИЛИН МОНРО

ХЈУ ХЕФНЕР ПРЕД 25 ГОДИНИ СИ КУПИЛ ГРОБ ПОКРАЈ МЕРИЛИН МОНРО

Хју Хефнер, легендарниот основач на магазинот Плејбој, кој почина на 91-годишна возраст, ќе биде погребан веднаш до Мерилин Монро. Хефнер си го резер ...
2 / 2 НАПИСИ