Таг: Мериот

ХОТЕЛОТ „МЕРИОТ“ МОЖЕ ДА ОСТАНЕ БЕЗ ИМЕТО ПОРАДИ АМЕРИКАНСКИТЕ САНКЦИИ ЗА МИЈАЛКОВ

ХОТЕЛОТ „МЕРИОТ“ МОЖЕ ДА ОСТАНЕ БЕЗ ИМЕТО ПОРАДИ АМЕРИКАНСКИТЕ САНКЦИИ ЗА МИЈАЛКОВ

Хотелот „Мериот’ на скопскиот плоштад Македонија може да остане без името и да биде исклучен од синџирот на американската хотелска групација, поради с ...
ЗАПЛЕНЕТИ МЕРИОТ И ОФИЦEРСКИОТ ДОМ НА ПЛОШТАД ВО ИСТРАГАТА „ИМПЕРИЈА“

ЗАПЛЕНЕТИ МЕРИОТ И ОФИЦEРСКИОТ ДОМ НА ПЛОШТАД ВО ИСТРАГАТА „ИМПЕРИЈА“

Хотелот „Мериот“ и Офицeрскиот дом на скопскиот плоштад Македонија се привремено запленети од Основниот кривичен суд, на предлог на Основното јавно об ...
АКО Е ТОЛКУ АТРАКТИВНО МЕСТОТО НА ГРАДСКАТА КУЌА, ШТО НЕ ГО ПОУЧИЈА МИЈАЛКОВ ТАМУ ДА ГО ГРАДИ „МЕРИОТ“, ВЕЛИ ШИЛЕГОВ

АКО Е ТОЛКУ АТРАКТИВНО МЕСТОТО НА ГРАДСКАТА КУЌА, ШТО НЕ ГО ПОУЧИЈА МИЈАЛКОВ ТАМУ ДА ГО ГРАДИ „МЕРИОТ“, ВЕЛИ ШИЛЕГОВ

Градоначалникот Петре Шилегов смета дека местото на Градската куќа е во центарот на градот, како што е случај во сите главни градови. Тој денеска, одг ...
ГРАД СКОПЈЕ СТАВИ СТОЛПЧИЊА ПРЕД „МЕРИОТ“ ЗА ДА НЕ СЕ ПАРКИРААТ ГОСТИТЕ

ГРАД СКОПЈЕ СТАВИ СТОЛПЧИЊА ПРЕД „МЕРИОТ“ ЗА ДА НЕ СЕ ПАРКИРААТ ГОСТИТЕ

Екипи на ЈП „Улици и патишта“ денеска поставуваат столпчиња пред хотелот „Мериот“ во центарот на Скопје. Досега на плочникот имаше само подвижни знаци ...
ХАКЕРСКИОТ УПАД ВО „МЕРИОТ“ Е МОЖЕБИ ДЕЛО НА КИНА, ОТКРИ ИЗВОР ОД ИСТРАГАТА

ХАКЕРСКИОТ УПАД ВО „МЕРИОТ“ Е МОЖЕБИ ДЕЛО НА КИНА, ОТКРИ ИЗВОР ОД ИСТРАГАТА

Хакери кои стојат зад големиот упад во најголемата светска хотелската групација „Мериот“ оставиле траги кои ги поврзуваат со кинеска владина разузнава ...
УКРАДЕНИ ЛИЧНИ ПОДАТОЦИ НА 500 МИЛИОНИ ГОСТИ ВО „МЕРИОТ“ ХОТЕЛИТЕ

УКРАДЕНИ ЛИЧНИ ПОДАТОЦИ НА 500 МИЛИОНИ ГОСТИ ВО „МЕРИОТ“ ХОТЕЛИТЕ

Ланецот хотели „Мериот“ соопшти дека им била хакирана датабаза на системот за резервации и личните податоци на 500 милиони гости се компромитирани. Ис ...
МИЈАЛКОВ Е ПРИТВОРЕН ЗА ПРЕДМЕТОТ „ТВРДИНА-ТАРГЕТ“ ЗА МАСОВНОТО ИЛЕГАЛНО ПРИСЛУШУВАЊЕ

МИЈАЛКОВ Е ПРИТВОРЕН ЗА ПРЕДМЕТОТ „ТВРДИНА-ТАРГЕТ“ ЗА МАСОВНОТО ИЛЕГАЛНО ПРИСЛУШУВАЊЕ

Мерката притвор на поранешниот директор на Управата за безбедност и контраразузнавање (УБК) Сашо Мијалков му е одредена за предметот на Специјалното ј ...
7 / 7 НАПИСИ