Таг: Михаел Рот

1 216 / 16 НАПИСИ
АКО ОПОЗИЦИЈАТА Е ПРОТИВ ПРОДОЛЖУВАЊЕ НА МАНДАТОТ, СЈО ДА СЕ ИНТЕГРИРА ВО РЕДОВНОТО ОБВИНИТЕЛСТВО, МУ КАЖА РОТ НА ЗАЕВ

АКО ОПОЗИЦИЈАТА Е ПРОТИВ ПРОДОЛЖУВАЊЕ НА МАНДАТОТ, СЈО ДА СЕ ИНТЕГРИРА ВО РЕДОВНОТО ОБВИНИТЕЛСТВО, МУ КАЖА РОТ НА ЗАЕВ

Михаел Рот, државниот министер за Европа во германското МНР, препорача Специјалното јавно обвинителство да се интегрира во редовното Јавно обвинителст ...
ИМЕТО ДА СЕ РЕШИ ГОДИНАВА ИЛИ СТАТУС КВО СИТУАЦИЈАТА ЌЕ ПРОДОЛЖИ СО ГОДИНИ, КАЖА ГЕРМАНСКИОТ ДРЖАВЕН МИНИСТЕР ЗА ЕВРОПА РОТ

ИМЕТО ДА СЕ РЕШИ ГОДИНАВА ИЛИ СТАТУС КВО СИТУАЦИЈАТА ЌЕ ПРОДОЛЖИ СО ГОДИНИ, КАЖА ГЕРМАНСКИОТ ДРЖАВЕН МИНИСТЕР ЗА ЕВРОПА РОТ

Државниот министер за Европа во германското МНР Михаел Рот кажа дека прашањето за името треба да се реши годинава или статус кво ситуацијата ќе продол ...
ОПОЗИЦИЈАТА ДА СЕ ВКЛУЧИ ВО СПРОВЕДУВАЊЕТО НА РЕФОРМИТЕ, КАЖА РОТ ПО СРЕДБАТА СО ДИМИТРОВ

ОПОЗИЦИЈАТА ДА СЕ ВКЛУЧИ ВО СПРОВЕДУВАЊЕТО НА РЕФОРМИТЕ, КАЖА РОТ ПО СРЕДБАТА СО ДИМИТРОВ

Државниот министер за Европа во германското министерство за надворешни работи Михаел Рот кажа дека првите чекори на Владата се во вистинска насока и ј ...
НА ПОЛИТИЧКИТЕ БЛОКАДИ МОРА ДА СЕ СТАВИ КРАЈ, ВЕЛИ МИХАЕЛ РОТ, ГЕРМАНСКИОТ ДРЖАВЕН МИНИСТЕР ЗА ЕВРОПА

НА ПОЛИТИЧКИТЕ БЛОКАДИ МОРА ДА СЕ СТАВИ КРАЈ, ВЕЛИ МИХАЕЛ РОТ, ГЕРМАНСКИОТ ДРЖАВЕН МИНИСТЕР ЗА ЕВРОПА

Државниот министер за Европа во германското Министерство за надворешни работи Михаел Рот вели дека на политичките блокади и на маневрите за одолговлек ...
ГРУЕВСКИ ГО ИЗГУБИ КРЕДИТОТ, ПОРАЧА ГЕРМАНСКАТА ВЛАДА

ГРУЕВСКИ ГО ИЗГУБИ КРЕДИТОТ, ПОРАЧА ГЕРМАНСКАТА ВЛАДА

Oткако е избран претседател на парламентот, сега конечно мора да се овозможи формирање нова влада, a Иванов мора да постапи согласно својата уставна о ...
ГЕРМАНИЈА ПРЕДУПРЕДИ ДЕКА ПОВЕЌЕ НЕ СМЕЕ ДА СЕ ИГРА СО ТРПЕНИЕТО НА МЕЃУНАРОДНАТА ЗАЕДНИЦА

ГЕРМАНИЈА ПРЕДУПРЕДИ ДЕКА ПОВЕЌЕ НЕ СМЕЕ ДА СЕ ИГРА СО ТРПЕНИЕТО НА МЕЃУНАРОДНАТА ЗАЕДНИЦА

Германија е „екстремно загрижена за внатрешно-политичката состојба во Македонија“, порача денеска од Брисел германскиот државен министер за Европа, Ми ...
1 216 / 16 НАПИСИ