Таг: Министерство за транспорт и врски

1 5 6 764 / 64 НАПИСИ
ИЗИИС ЌЕ БАРА СО ЗАКОН ДА СЕ ЗАБРАНАТ НАДГРАДБИ НА ЗГРАДИ, ЗАРАДИ БЕЗБЕДНОСТ ОД ЗЕМЈОТРЕСИ

ИЗИИС ЌЕ БАРА СО ЗАКОН ДА СЕ ЗАБРАНАТ НАДГРАДБИ НА ЗГРАДИ, ЗАРАДИ БЕЗБЕДНОСТ ОД ЗЕМЈОТРЕСИ

Институтот за земјотресно инженерство и инженерска сеизмологија (ИЗИИС) ќе побара законски да се забранат надградби на зградите. Директорот на ИЗИИС, ...
ДОГРАДБА ПОСКАПА ОД НОВА ЗГРАДА – 5,7 МИЛИОНИ ЕВРА ЗА МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ТРАНСПОРТ  

ДОГРАДБА ПОСКАПА ОД НОВА ЗГРАДА – 5,7 МИЛИОНИ ЕВРА ЗА МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ТРАНСПОРТ  

Нема најава кога ќе биде готова најскапата доградба и надградба во Македонија - зградата на Министерството за транспорт и врски на плоштадот Филип Вто ...
СЕМЕЈСТВО НА ТЕЛЕСНИ ИНВАЛИДИ НЕ ДОБИ СОЦИЈАЛЕН СТАН ВО ПРИЛЕП

СЕМЕЈСТВО НА ТЕЛЕСНИ ИНВАЛИДИ НЕ ДОБИ СОЦИЈАЛЕН СТАН ВО ПРИЛЕП

Двајцата се телесни инвалиди, речиси од раѓање. Горан Свеќанцоски има 45 години, а сопругата Мирјана е десет години помлада. Вкупните приходи им се ок ...
БИТОЛЧАНИ ТРИ ГОДИНИ ПОЛАГААТ ЗА ВОЗАЧИ ВО ПРИЛЕП

БИТОЛЧАНИ ТРИ ГОДИНИ ПОЛАГААТ ЗА ВОЗАЧИ ВО ПРИЛЕП

Цели три години битолчани за возачи полагаат во Прилеп и во Ресен. Кандидатите за возачи се принудени да патуваат во други градови откако во 2013 годи ...
1 5 6 764 / 64 НАПИСИ