Таг: Министерство за траснпорт и врски

ЕКСПЕРТИ ОД АВСТРИЈА И САД БАРААТ РЕШЕНИЕ ЗА УТНАТИОТ ТУНЕЛ НА АВТОПАТОТ КИЧЕВО-ОХРИД

ЕКСПЕРТИ ОД АВСТРИЈА И САД БАРААТ РЕШЕНИЕ ЗА УТНАТИОТ ТУНЕЛ НА АВТОПАТОТ КИЧЕВО-ОХРИД

Експерти од Австрија и САД ќе помагаат да се најде решение за изградбата на тунелот на трасата на автопатот Кичево-Охрид. Министерот за транспорт и ...
РОКОТ ЗА ИЗГРАДБАТА НА АВТОПАТОТ КИЧЕВО-ОХРИД ПРОДОЛЖЕН ДО 2021 ГОДИНА, НЕ СЕ ЗНАЕ КОЛКУ ЌЕ ЧИНИ

РОКОТ ЗА ИЗГРАДБАТА НА АВТОПАТОТ КИЧЕВО-ОХРИД ПРОДОЛЖЕН ДО 2021 ГОДИНА, НЕ СЕ ЗНАЕ КОЛКУ ЌЕ ЧИНИ

Рокот за изградба на автопатот Кичево-Охрид е продолжен до 2021 година, но уште не се знае колку дополнително пари ќе се потрошат поради утната траса. ...
НЕМАМЕ НАМЕРА СО ПОМОШТА ЗА ВИЗ ЕР ДА ГИ ИЗБРКАМЕ ДРУГИТЕ КОМПАНИИ, ВЕЛАТ ОД ВЛАДАТА

НЕМАМЕ НАМЕРА СО ПОМОШТА ЗА ВИЗ ЕР ДА ГИ ИЗБРКАМЕ ДРУГИТЕ КОМПАНИИ, ВЕЛАТ ОД ВЛАДАТА

Владата на Зоран Заев планира по истиот урнек како и Владата на Никола Груевски да продолжи со субвенции за нискобуџетни летови кон македонските аерод ...
3 / 3 НАПИСИ