Таг: Министерство за здраство

15 ПОЗИТИВНИ ОД 2.802 ТЕСТА, ВТОР ДЕН ПО РЕД НЕМА ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19

15 ПОЗИТИВНИ ОД 2.802 ТЕСТА, ВТОР ДЕН ПО РЕД НЕМА ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19

Втор ден по ред во земјава не е регистриран смртен случај од ковид-19, а од 2.802 тестирања регистрирани се 15 нови случаи во: Кичево – 5, Скопје – 4, ...
ПРИВАТНИТЕ БОЛНИЦИ ДОЦНАТ СО ПРИЈАВУВАЊЕТО НА ПОЧИНАТИТЕ ОД КОВИД-19, НИЕ ВЕДНАШ ГИ ОБЈАВУВАМЕ, ВЕЛИ МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЗДРАВСТВО

ПРИВАТНИТЕ БОЛНИЦИ ДОЦНАТ СО ПРИЈАВУВАЊЕТО НА ПОЧИНАТИТЕ ОД КОВИД-19, НИЕ ВЕДНАШ ГИ ОБЈАВУВАМЕ, ВЕЛИ МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЗДРАВСТВО

Приватните болници податоците за починати од ковид-19 ги праќаат до Институтот за јавно здравје (ИЈЗ) на дневна или на неделна основа. Од наша страна ...
КУМАНОВСКАТА БОЛНИЦА БАРА КАДРИ ОД АРМ, ИЗМОРЕНИОТ ПЕРСОНАЛ ОДИ ВО ПЕНЗИЈА ИЛИ ДАВА ОТКАЗ, ВЕЛИ ДИРЕКТОРКАТА

КУМАНОВСКАТА БОЛНИЦА БАРА КАДРИ ОД АРМ, ИЗМОРЕНИОТ ПЕРСОНАЛ ОДИ ВО ПЕНЗИЈА ИЛИ ДАВА ОТКАЗ, ВЕЛИ ДИРЕКТОРКАТА

Општата болница во Куманово нема доволно број болничари и технички персонал, кои ќе работат на одделенијата со ковид болните. Директорката Снежана Зах ...
3 / 3 НАПИСИ