Таг: Министерство за здравтсво

ПРВАТА ДОЗА ОД ВАКЦИНАТА ШТО ЌЕ СТИГНЕ ПРЕКУ КОВАКС ЌЕ БИДЕ ЗА 3 ОТСТО ОД НАСЕЛЕНИЕТО ЗА СИТЕ ЗЕМЈИ ШТО СЕ ВО СИСТЕМОТ ВО ИСТО ВРЕМЕ, ВЕЛИ УНИЦЕФ

ПРВАТА ДОЗА ОД ВАКЦИНАТА ШТО ЌЕ СТИГНЕ ПРЕКУ КОВАКС ЌЕ БИДЕ ЗА 3 ОТСТО ОД НАСЕЛЕНИЕТО ЗА СИТЕ ЗЕМЈИ ШТО СЕ ВО СИСТЕМОТ ВО ИСТО ВРЕМЕ, ВЕЛИ УНИЦЕФ

УНИЦЕФ ќе помага логистички за вакцината за ковид-19 да стигне во земјава, во соработка со Светската здравствена организација (СЗО) и Министерството з ...
1 / 1 НАПИСИ