Таг: Миодраг Радоњиќ-Бато

АРХИТЕКТИТЕ ПОРАНО НЕ БЕА ТРЕТИРАНИ КАКО СЕРВИС, ВЕЛИ АРХИТЕКТОТ МИОДРАГ РАДОЊИЌ-БАТО, ЛАУРЕАТ НА „АНДРЕЈА ДАМЈАНОВ“

АРХИТЕКТИТЕ ПОРАНО НЕ БЕА ТРЕТИРАНИ КАКО СЕРВИС, ВЕЛИ АРХИТЕКТОТ МИОДРАГ РАДОЊИЌ-БАТО, ЛАУРЕАТ НА „АНДРЕЈА ДАМЈАНОВ“

Архитектот Миодраг Радоњиќ-Бато на крајот на минатата година ја доби наградата „Андреја Дамјанов“ за животно дело, особени достигнувања и личен придон ...
АРХИТЕКТОТ МИОДРАГ РАДОЊИЌ-БАТО НАГРАДЕН СО „АНДРЕЈА ДАМЈАНОВ“ ЗА ЖИВОТНО ДЕЛО

АРХИТЕКТОТ МИОДРАГ РАДОЊИЌ-БАТО НАГРАДЕН СО „АНДРЕЈА ДАМЈАНОВ“ ЗА ЖИВОТНО ДЕЛО

Архитектот Миодраг Радоњиќ-Бато е годинашен добитник на наградата „Андреја Дамјанов“ за животно дело, особени достигнувања и личен придонес во развојо ...
2 / 2 НАПИСИ