Таг: Мишко Ралев

ВЛАСТИТЕ ДОЗВОЛИЈА ДА СЕ УРНЕ СКОПСКИ САЕМ, УНИШТИЈА ИСТОРИЈА НА МАКЕДОНСКАТА АРХИТЕКТУРА ЗА ТРГОВСКИ ЦЕНТАР, ВЕЛИ АРХИТЕКТОТ МИШКО РАЛЕВ

ВЛАСТИТЕ ДОЗВОЛИЈА ДА СЕ УРНЕ СКОПСКИ САЕМ, УНИШТИЈА ИСТОРИЈА НА МАКЕДОНСКАТА АРХИТЕКТУРА ЗА ТРГОВСКИ ЦЕНТАР, ВЕЛИ АРХИТЕКТОТ МИШКО РАЛЕВ

По две години темелна реконструкција, легендарниот белградски конгресен комплекс „Сава центар“, е целосно реновиран, но задржани се препознатливите ел ...
АСОЦИЈАЦИЈАТА НА АРХИТЕКТИ ПРОСЛАВИ 70 ГОДИНИ

АСОЦИЈАЦИЈАТА НА АРХИТЕКТИ ПРОСЛАВИ 70 ГОДИНИ

Асоцијацијата на архитекти на Македонија (ААМ) прослави 70 години од формирањето. На 26 јуни 1952, со Решение на тогашното Министерство за внатрешни р ...
ИЗГОРЕНАТА КУЛТНА ШАЛТЕР САЛА НА СКОПСКАТА ПОШТА ЌЕ СТАНЕ КУЛТУРЕН ЦЕНТАР

ИЗГОРЕНАТА КУЛТНА ШАЛТЕР САЛА НА СКОПСКАТА ПОШТА ЌЕ СТАНЕ КУЛТУРЕН ЦЕНТАР

Сала без шалтери и луѓе е денешната слика на култната Шалтер сала во Поштата во Скопје, која изгоре во големиот пожар во 2013, но таа ќе се обнови как ...
ЌЕ БИДЕМЕ ОТВОРЕНИ ЗА СИТЕ ШТО ШТО ИМААТ ИДЕИ ЗА ИСПОЛНУВАЊЕ НА ПРОСТОРОТ – МИШКО РАЛЕВ Е НОВ ПРЕТСЕДАТЕЛ НА АСОЦИЈАЦИЈАТА НА АРХИТЕКТИ

ЌЕ БИДЕМЕ ОТВОРЕНИ ЗА СИТЕ ШТО ШТО ИМААТ ИДЕИ ЗА ИСПОЛНУВАЊЕ НА ПРОСТОРОТ – МИШКО РАЛЕВ Е НОВ ПРЕТСЕДАТЕЛ НА АСОЦИЈАЦИЈАТА НА АРХИТЕКТИ

Архитектот и професор Мишко Ралев е нов претседател на Асоцијацијата на архитекти на Македонија (ААМ). Проф. д-р Мишко Ралев, декан на Факултетот за а ...
4 / 4 НАПИСИ