Таг: мобилна апликација

1 214 / 14 НАПИСИ
МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЗДРАВСТВО ПРЕКУ АПЛИКАЦИЈА ЗА ТЕЛЕФОН ИНФОРМИРА ЗА КОРОНАВИРУСОТ

МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЗДРАВСТВО ПРЕКУ АПЛИКАЦИЈА ЗА ТЕЛЕФОН ИНФОРМИРА ЗА КОРОНАВИРУСОТ

МојВоздух/AirCare и Министерството за здравство изработија апликација за мобилните телефони која ќе ги информира корисниците за најновите информации о ...
СО МОБИЛНА АПЛИКАЦИЈА ЗА ПОМОШ НА ЖРТВИ НА ВРСНИЧКО НАСИЛСТВО МАКЕДОНСКИ ТИНЕЈЏЕРИ ПОБЕДИЈА НА СВЕТСКИОТ КОНКУРС НА УНИЦЕФ

СО МОБИЛНА АПЛИКАЦИЈА ЗА ПОМОШ НА ЖРТВИ НА ВРСНИЧКО НАСИЛСТВО МАКЕДОНСКИ ТИНЕЈЏЕРИ ПОБЕДИЈА НА СВЕТСКИОТ КОНКУРС НА УНИЦЕФ

Македонски тинејџери со мобилна апликација за поддршка на жртви на врсничко насилство се меѓу петте победници во светот на младинскиот предизвик од гл ...
НОВАТА МОБИЛНА АПЛИКАЦИЈА НА ШПАРКАСЕ БАНКА СО ОПЦИЈА „СЛИКАЈ И ПЛАТИ“

НОВАТА МОБИЛНА АПЛИКАЦИЈА НА ШПАРКАСЕ БАНКА СО ОПЦИЈА „СЛИКАЈ И ПЛАТИ“

Шпаркасе банка ја пушти во употреба својата мобилна апликација „С-банкинг“, која што на клиентите, меѓу другото, им овозможува плаќање на режиски трош ...
ЕУРОЛИНК СО ПРВА МОБИЛНА АПЛИКАЦИЈА ЗА ОСИГУРИТЕЛНИ УСЛУГИ

ЕУРОЛИНК СО ПРВА МОБИЛНА АПЛИКАЦИЈА ЗА ОСИГУРИТЕЛНИ УСЛУГИ

Еуролинк осигурување од денеска на клиентите им овозможува користење на осигурителни услуги преку мобилна апликација, соопшти компанијата. Апликацијат ...
1 214 / 14 НАПИСИ