Таг: „Молика“

150 ПЛАНИНАРИ ЗАГЛАВЕНИ ВО ХОТЕЛОТ „МОЛИКА“ НА ПЕЛИСТЕР ПОРАДИ НЕИСЧИСТЕН ПАТ, НАДЛЕЖНИТЕ ВЕЛАТ СЕ ЧИСТИ ВО МОМЕНТОВ

150 ПЛАНИНАРИ ЗАГЛАВЕНИ ВО ХОТЕЛОТ „МОЛИКА“ НА ПЕЛИСТЕР ПОРАДИ НЕИСЧИСТЕН ПАТ, НАДЛЕЖНИТЕ ВЕЛАТ СЕ ЧИСТИ ВО МОМЕНТОВ

Околу 150 планинари од планинарското друштво „Лисец“ од Штип, придружувани од колеги од Србија и Бугарија, кои учествуваа во традиционалниот Февруарск ...
ХОТЕЛОТ „МОЛИКА“, КАДЕ ИМА ДРЖАВЕН КАРАНТИН, СО ОПОМЕНА ДО ФИРМАТА ШТО ДОСТАВИЛА НЕИСПРАВНА ХРАНА

ХОТЕЛОТ „МОЛИКА“, КАДЕ ИМА ДРЖАВЕН КАРАНТИН, СО ОПОМЕНА ДО ФИРМАТА ШТО ДОСТАВИЛА НЕИСПРАВНА ХРАНА

Хотелот „Молика“ на Пелистер испрати опомена пред раскинување на договорот до фирмата која ги снабдувала со млечни производи, откако минатата недела л ...
ПЕЛИСТЕРСКАТА МОЛИКА СТРАДА ОД ОБРАСНУВАЊЕ СО ДРУГИ ДРВЈА, ВЕЛИ ФИНСКИ БОТАНИЧАР

ПЕЛИСТЕРСКАТА МОЛИКА СТРАДА ОД ОБРАСНУВАЊЕ СО ДРУГИ ДРВЈА, ВЕЛИ ФИНСКИ БОТАНИЧАР

Моликата на одредени делови на Пелистер страда поради обраснување со други видови дрвја и шума, вели финскиот ботаничар Кимо Сурионен. Тој е дел од ти ...
БИТОЛА ЌЕ БАРА НОРВЕШКА ДА ПЛАТИ ЗА ДА СЕ ИСЧИСТАТ ФЕКАЛИИТЕ НА ПЕЛИСТЕР

БИТОЛА ЌЕ БАРА НОРВЕШКА ДА ПЛАТИ ЗА ДА СЕ ИСЧИСТАТ ФЕКАЛИИТЕ НА ПЕЛИСТЕР

Хотелот „Молика“ и другите објекти во националниот парк Пелистер со отпадните фекални води се справуваат со септички јами, зашто во изминатите 12 годи ...
4 / 4 НАПИСИ