Таг: Моника Бахчовановска

АПЕЛАЦИЈА ЈА ПРИФАТИ ЖАЛБАТА НА СЈО, НА МИЈАЛКОВ СЕПАК ЌЕ МУ СЕ СУДИ ЗА „ТОРТУРА“

АПЕЛАЦИЈА ЈА ПРИФАТИ ЖАЛБАТА НА СЈО, НА МИЈАЛКОВ СЕПАК ЌЕ МУ СЕ СУДИ ЗА „ТОРТУРА“

Апелацискиот суд Скопје ја прифати жалбата на Специјалното јавно обвинителство на одлуката на судијката Моника Бахчованска од Основниот суд Скопје 1, ...
МЕНТОРИТЕ МИХАЈЛОВА, БАХЧОВАНОВСКА, БАШЕСКА И ЈОСИФОВИЌ ЌЕ ГИ ОБУЧУВААТ ИДНИТЕ СУДИИ ЗА 8.000 ДЕНАРИ МЕСЕЧНО

МЕНТОРИТЕ МИХАЈЛОВА, БАХЧОВАНОВСКА, БАШЕСКА И ЈОСИФОВИЌ ЌЕ ГИ ОБУЧУВААТ ИДНИТЕ СУДИИ ЗА 8.000 ДЕНАРИ МЕСЕЧНО

Академијата за судии и обвинители уште во првиот круг ги назначи за ментори на студентите од шестата генерација судиите Елена Илиевска – Јосифовиќ од ...
МЕНТОРИ НА НОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА СУДИИ ЌЕ БИДАТ ТАТЈАНА МИХАЈЛОВА, ЕЛЕНА ЈОСИФОВИЌ, МОНИКА БАХЧОВАНОВСКА, ДИАНА ГРУЕВСКА И ЉУБИНКА БАШЕСКА

МЕНТОРИ НА НОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА СУДИИ ЌЕ БИДАТ ТАТЈАНА МИХАЈЛОВА, ЕЛЕНА ЈОСИФОВИЌ, МОНИКА БАХЧОВАНОВСКА, ДИАНА ГРУЕВСКА И ЉУБИНКА БАШЕСКА

Судскиот совет за ментори на најновата (шеста) генерација слушатели на Академијата за судии и обвинители ги предложил и Татјана Михајлова, Моника Бахч ...
СУДИЈКАТА БАХЧОВАНОВСКА ОДЛУЧИЛА НА МИЈАЛКОВ ДА НЕ МУ СЕ СУДИ ЗА ИЗЖИВУВАЊЕТО ВРЗ ЉУБЕ БОШКОСКИ

СУДИЈКАТА БАХЧОВАНОВСКА ОДЛУЧИЛА НА МИЈАЛКОВ ДА НЕ МУ СЕ СУДИ ЗА ИЗЖИВУВАЊЕТО ВРЗ ЉУБЕ БОШКОСКИ

Судијката Моника Бахчовановска од Основниот суд Скопје 1, сопруга на Владимир Бахчовановски од ВМРО-ДПМНЕ, поранешен директор на ПУИГ, Лотарија и на д ...
КАТИЦА ЈАНЕВА ЈА ФАТИ СУДИЈКАТА МОНИКА БАХЧОВАНОВСКА КАКО АНТИДАТИРА ОДЛУКА ЗА ИВОНА ТАЛЕВСКА

КАТИЦА ЈАНЕВА ЈА ФАТИ СУДИЈКАТА МОНИКА БАХЧОВАНОВСКА КАКО АНТИДАТИРА ОДЛУКА ЗА ИВОНА ТАЛЕВСКА

Специјалната обвинителка Катица Јанева до Советот за факти за одговорност на судија, поднела предлог за разрешување на судијката Моника Бахчовановска, ...
ЕКСПЕРТИ ОД САД ЌЕ ИСПИТУВААТ ЗЛОУПОТРЕБИ НА ЕЛЕКТРОНСКАТА РАСПРЕДЕЛБА НА СУДСКИТЕ ПРЕДМЕТИ

ЕКСПЕРТИ ОД САД ЌЕ ИСПИТУВААТ ЗЛОУПОТРЕБИ НА ЕЛЕКТРОНСКАТА РАСПРЕДЕЛБА НА СУДСКИТЕ ПРЕДМЕТИ

Владата ќе бара помош од американска софтверска компанија за да ги испита евентуалните злоупотреби на АКМИС системот за електронска распределба на пре ...
СУДИЈКАТА БАХЧОВАНОВСКА ИЗЗЕМЕНА НА НЕЈЗИНО БАРАЊЕ ОД ОЦЕНКАТА НА ОБВИНЕНИЈАТА ЗА СЛУЧАИТЕ „ТРУСТ“ И „ТОТАЛ“ НА СЈО

СУДИЈКАТА БАХЧОВАНОВСКА ИЗЗЕМЕНА НА НЕЈЗИНО БАРАЊЕ ОД ОЦЕНКАТА НА ОБВИНЕНИЈАТА ЗА СЛУЧАИТЕ „ТРУСТ“ И „ТОТАЛ“ НА СЈО

Судијката Моника Бахчовановска побарала да биде изземена од оценката на обвинителниот акт во два предмета на Специјалното јавно обвинителство, „Труст“ ...
СЕДУМТЕ СУДИИ ДОПРВА ЌЕ ГИ ЗАПЛЕТКУВААТ ПРЕДМЕТИТЕ НА ЈАНЕВА, СМЕТААТ НИВНИ КОЛЕГИ ТРГНАТИ ОД СЛУЧАИТЕ НА СЈО

СЕДУМТЕ СУДИИ ДОПРВА ЌЕ ГИ ЗАПЛЕТКУВААТ ПРЕДМЕТИТЕ НА ЈАНЕВА, СМЕТААТ НИВНИ КОЛЕГИ ТРГНАТИ ОД СЛУЧАИТЕ НА СЈО

Седумте судии во Кривичниот суд во Скопје кои треба да ги проценат обвиненијата на Специјалното јавно обвинителство (СЈО) имаат можности до недоглед д ...
ТРКАЛОТО НА СРЕЌАТА

ТРКАЛОТО НА СРЕЌАТА

1 Во далечната 2006 година, некаде на самиот почеток на ерата на груевизмот, советникот во Општина Центар од ВМРО-ДПМНЕ Владимир Бахчовановски, по исц ...
9 / 9 НАПИСИ