Таг: Мост „Гоце Делчев“

ГРАД СКОПЈЕ ПОЧНА СО МЕНУВАЊЕ НА АСФАЛТОТ НА УЛИЦАТА ДИМИТРИЈА ЧУПОВСКИ

ГРАД СКОПЈЕ ПОЧНА СО МЕНУВАЊЕ НА АСФАЛТОТ НА УЛИЦАТА ДИМИТРИЈА ЧУПОВСКИ

Град Скопје почна со реконструкција на улицата Димитрие Чуповски, на потегот од крстосницата со булевар Климент Охридски до ТЦ „Палома Бјанка“. Дол ...
МОСТОВИТЕ ВО СКОПЈЕ НЕ СЕ ВО КРИТИЧНА СОСТОЈБА ЗА ДА ПАДНАТ КАКО ВО ЏЕНОВА, НО НЕ ЗНАЕМЕ ДАЛИ СЕ ПОД НАДЗОР, ВЕЛИ ПРОФЕСОР ГОРАН МАРКОВСКИ

МОСТОВИТЕ ВО СКОПЈЕ НЕ СЕ ВО КРИТИЧНА СОСТОЈБА ЗА ДА ПАДНАТ КАКО ВО ЏЕНОВА, НО НЕ ЗНАЕМЕ ДАЛИ СЕ ПОД НАДЗОР, ВЕЛИ ПРОФЕСОР ГОРАН МАРКОВСКИ

Во Скопје, барем во неговото централно јадро, мостовите не се во таква критична состојба за да стравуваме од поголеми хаварии или нивно ненадејно урив ...
ПАЈАКОТ КРЕВА КОЛИ ПАРКИРАНИ ПОД МОСТОТ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

ПАЈАКОТ КРЕВА КОЛИ ПАРКИРАНИ ПОД МОСТОТ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

Пајак службите на Град Скопје и Општина Центар денеска ги креваа колите паркирани под мостот Гоце Делчев. Просторот под мостот со години е претворе ...
ДИВО ПАРКИРАЊЕ ДО КАТНАТА ГАРАЖА ОД 5,5 МИЛИОНИ ЕВРА ВО „СКОПЈЕ 2014“

ДИВО ПАРКИРАЊЕ ДО КАТНАТА ГАРАЖА ОД 5,5 МИЛИОНИ ЕВРА ВО „СКОПЈЕ 2014“

Пешачката и велосипедската патека под мостот „Гоце Делчев“ со месеци се узурпираат за паркирање. На само чекор од катната гаража „Солунски конгрес“ од ...
ПОШАРЕНЕ ОГРАДАТА НА ВЛАДАТА ОД ВЛЕЗОТ ПА СЕ ДО МОСТ „ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ“

ПОШАРЕНЕ ОГРАДАТА НА ВЛАДАТА ОД ВЛЕЗОТ ПА СЕ ДО МОСТ „ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ“

Специјалната единица за боење на Шарената револуција вечерва соборува рекорди. Додека со два чатала се решеташе фасадата, со пушки се боеше и оградата ...
5 / 5 НАПИСИ