Таг: мустафа хајрулахи

ХАЈРУЛАХИ ЕДНОГЛАСНО РЕИЗБРАН ЗА ВИШ СКОПСКИ ОБВИНИТЕЛ, ШТЕРЈЕВ ОД СОВЕТОТ НА ОБВИНИТЕЛИ ГИ ОБВИНИ НОВИНАРИТЕ ДЕКА ГО ОЦРНУВАЛЕ ОД ЖЕЛБА ЗА СЕНЗАЦИЈА

ХАЈРУЛАХИ ЕДНОГЛАСНО РЕИЗБРАН ЗА ВИШ СКОПСКИ ОБВИНИТЕЛ, ШТЕРЈЕВ ОД СОВЕТОТ НА ОБВИНИТЕЛИ ГИ ОБВИНИ НОВИНАРИТЕ ДЕКА ГО ОЦРНУВАЛЕ ОД ЖЕЛБА ЗА СЕНЗАЦИЈА

Досегашниот шеф на Вишото јавно обвинителство на Скопје, кого во мај на седница Советот на јавни обвинители го критикуваше за неговата работа на најго ...
ВИШ ОБВИНИТЕЛ ДРЖИ ПРЕДМЕТ ЗА ФУНКЦИОНЕРИ ОД ДУИ ОД НОЕМВРИ ЛАНИ, НЕ Ѝ ГО ВРАЌА НА АПЕЛАЦИЈА ЗА ДА ГИ СУДИ

ВИШ ОБВИНИТЕЛ ДРЖИ ПРЕДМЕТ ЗА ФУНКЦИОНЕРИ ОД ДУИ ОД НОЕМВРИ ЛАНИ, НЕ Ѝ ГО ВРАЌА НА АПЕЛАЦИЈА ЗА ДА ГИ СУДИ

Вишото јавно обвинителство на Скопје го зароби предметот за првостепено осудените Ејуп Алими и Исмет Гури од ДУИ на казни затвор и од ноември лани не ...
3 / 3 НАПИСИ