Таг: НАТО самит

БАЈДЕН ОБЈАВИ ДЕКА САД ГО ЗАСИЛУВААТ СВОЕТО ВОЕНО ПРИСУСТВО ВО ЕВРОПА

БАЈДЕН ОБЈАВИ ДЕКА САД ГО ЗАСИЛУВААТ СВОЕТО ВОЕНО ПРИСУСТВО ВО ЕВРОПА

Џо Бајден објави дека американското воено присуство во Европа ќе стане поголемо, како одговор на заканите од Русија по инвазијата на Украина. Тој кажа ...
РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ДОМА ЌЕ СЕ УПОТРЕБУВА ПО ОТВОРАЊЕ НА СЕКОЕ ПОГЛАВЈЕ ОД ПРЕГОВОРИТЕ ЗА ЧЛЕНСТВО ВО ЕУ

РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ДОМА ЌЕ СЕ УПОТРЕБУВА ПО ОТВОРАЊЕ НА СЕКОЕ ПОГЛАВЈЕ ОД ПРЕГОВОРИТЕ ЗА ЧЛЕНСТВО ВО ЕУ

Новото име Република Северна Македонија ќе почне да се употребува на меѓународен план откако договорот со Република Грција ќе биде ратификуван од парл ...
2 / 2 НАПИСИ