Таг: национални паркови

ПЛАНИНИТЕ ВО ЈУГОИСТОКОТ ДА СТАНАТ НАЦИОНАЛНИ ПАРКОВИ ЗА ДА СЕ СТОПИРААТ РУДНИЦИТЕ, БАРААТ ЕКО АКТИВИСТИТЕ

ПЛАНИНИТЕ ВО ЈУГОИСТОКОТ ДА СТАНАТ НАЦИОНАЛНИ ПАРКОВИ ЗА ДА СЕ СТОПИРААТ РУДНИЦИТЕ, БАРААТ ЕКО АКТИВИСТИТЕ

Преставници на еколошки друштва и здруженија од Југоистокот формираат регионална граѓанска иницијатива за прогласување на планинските комплекси Беласи ...
БЕЈЛИ: МАКЕДОНИЈА НЕ Е САМО НАСЛОВИТЕ ОД ВЕСТИТЕ, ТУКУ И ПРИРОДНИТЕ УБАВИНИ

БЕЈЛИ: МАКЕДОНИЈА НЕ Е САМО НАСЛОВИТЕ ОД ВЕСТИТЕ, ТУКУ И ПРИРОДНИТЕ УБАВИНИ

„Македонија е многу повеќе од она што е во насловите од вестите. Македонија се луѓето, културното наследство и природните убавини од Шара до Дојран, о ...
2 / 2 НАПИСИ